By Bang Park

Velkommen til By Bang Park

Træd ind i By Bang Park og og få et 3D overblik over diverse uderumsmøbler inden for Vej og Trafik, Park og Byrum samt Landskab.

Med disse videoer får du et unikt indblik i hvordan produkterne ser ud “i virkeligheden”, inden du bestemmer dig for et møbel. Med en 3D video, får du en virkelighedstro oplevelse af hvordan eks. et bordbænkesæt ville se ud.

By Bang Park er opdelt i 6 korte videoer, som hver især har deres fokusområde. Spring til video via disse overskrifter:

Park Overblik

Denne video viser et kort overblik over hele parken. Du kan dykke nærmere ind i parken på de resterende videoer.

 

Vej og Trafik

Videoen indeholder et udpluk af By Bang’s sortiment, inden for vej og trafik. Disse produkter omfatter bl.a. bomme, cyklisme, pullerter og vejmarkering.

Videoen indeholder:

Special møbler

Denne video indeholder et udpluk af By Bang’s special løsninger, som er udarbejdet i samarbejde med kunden. Hos By Bang, gør vi meget ud af hjælpe kunden med diverse special løsninger. Det kan være specielle møbler, plantekasser, broer osv. Vi tager en snak om kundens behov, hvorefter vi designer og producerer en special løsning.

Denne video indeholder:

Café møbler

En kort video som viser vores sortiment af café møbler. De fås både som nedstøb eller boltes fast til tærren.

Videoen indeholder:

Plinte

I denne video kan du se vores udvalg af plinte i hårdttræ samt recyclingplast. Plintene fås i forskellige størrelser og flere af dem er modulopbyggede, hvilket vil sige at de sættes sammen af forskellige moduler, efter kundens ønske.

Videoen indeholder:

Crepa 2


Crepa 2 er vore nye serie af modul opbyggede plinte. Denne video giver et indblik i hvordan Crepa 2 serien kan sammensættes. Den fås med og uden ryglæn samt med og uden armlæn. Kun fantasien sætter grænser.

Videoen indeholder:

Bænke

I denne video kan du bl.a. se en udpluk af vores bænke og bordbænkesæt. Her er produkter som egner sig til park og byrum. Få et indblik i hvilken bænk der passer til din have, park eller byrum.

Videoen indeholder: