Terrassebelægning med genbrugsplast planker
Terrassebelægning med genbrugsplast planker
Terrassebelægning med genbrugsplast planker
Terrassebelægning med genbrugsplast planker
Terrassebelægning med genbrugsplast planker

TERRASSE BEKLÆDNING

TERRASSE OG BELÆGNING MED GENANVENDT PLAST

Terrassebelægning i genbrugsplast er ligeså nemt at arbejde med som træ. Materialet er designet til at holde. Belægningen er ikke kun stærk – dets naturlige udseende gør, at de nemt falder ind i det omgivende miljø og er 100 % vedligeholdelses fri.

Et gennemtænkt belægningssystem med bærende konstruktion i recyclingplast.

Belægning i recyclingplast er for både private hjem og for offentlige projekter og anlæg. Samme belægning kan anvendes ved hegn, væg og afskærmnings løsninger med stor støj reducerende effekt

Belægningen kan ikke rådne, ikke ridses, har lang levetid, bliver ikke glat, mister ikke farve og tåler alt slags vejr. Materialet er perfekt i vådeområder og marine. Den er en driftøkonomisk og æstetisk løsning.

Belægnings planker fås med not-fer samling (mest anvendt ved hegn og væg løsninger) eller terrassebrædder med to typer overflade i én plank. Den ene overflade er glat hvor den anden er med rillet tekstur.

Nogle af fordelene ved BY BANG terrasse planker:

  • Indeholder intet træ og rådner derfor ikke
  • Anti-slip selvom det er vådt
  • Nem og brugervenlig montering
  • Miljøvenligt og genanvendeligt
  • Solid og gennemfarvet
  • Gemt samle system
  • Blander sig naturligt ind i miljøet

 

Skulle der ske, at komme ridser eller slidtage på recyclingplasten fjernes dette nemt – se videoen hvor der vises hvordan. Dette gør sig gældende for alle produkter fremstillet i 100 % ren recyclingplast.

LEDER DU EFTER INVENTAR TIL DIT BYRUMSPROJEKT?

Vores eksperter har altid en løsning!


By Bang har et bredt udvalg af produkter, hvoraf en stor del er udviklet i samarbejde med Danmarks førende arkitekter. By Bang er en danskejet virksomhed. Vi regner, tegner, producerer - alt under samme tag. Så har vi fleksibilitet til at tilpasse vores produkter til dine individuelle behov.

Vi fremstiller med bæredygtige materialer, bl.a. vedligeholdelsesfrit genbrugsplast og FSC-certificeret træ og kan levere i DGNB-mål.

Ring til os på tlf. +45 86 41 21 44

Skriv en email på info@bybang.dk

Eller udfyld en nem formular nedunder, og vi kontakter dig selv med yderligere oplysninger om produkten og priseren.


    Downloads