Vedligeholdelsesfrit bordbænkesæt

Bordbænkesæt tiltrækker mennesker til at sidde og hygge sammen. Derfor er bænkesæt en god investering i park, by og landskab. BY BANG tilbyder flere forskellige designs, med forskellige egenskaber og fordele.

Lige siden starten af By Bang har vi sat en stor ære i at fremstille vedligeholdelsesfrie bordbænkesæt af allerhøjeste kvalitet. Bord bænkesæt fra By Bang fremstilles i DS/ISO 1461/DIN 50976 varmgalvaniseret stål. Vores bord bænke sæt er fuldsvejsede således at der ikke fremkommer løse dele med tiden.

Bordbænkesæt til projekter

Ligesom vores bænke program, designer og producerer vi også bordbænkesæt til det enkelte projekt. I samarbejde med kunden kan vi fremstille multifunktionelle bænkesæt, driftsøkonomiske bænkesæt med genbrugsplank og stel i galvaniseret stål. Vi kan tilbyde netop dét, som projektet har behov for og vi kan altid tilpasse mål på vores eksisterende bænkesæt.

Fritstående bord bænke sæt eller til nedstøb

De fleste af vores bordbænkesæt er fritstående, så de kan flyttes rund som det passer. Alternativt tilbyder vi også et bordbænkesæt til nedstøb. Se vores Quattro bordbænkesæt, som både kan nedstøbes og fås som fritstående.

Udendørs bordbænkesæt

Bordbænkesæt fra By Bang fås i mange varianter som passer i forskellige udendørs omgivelser. Vi har eksempelvis vores klassiske Campo og Campo 2 bord bænkesæt, som ofte beklædes med genbrugsplast planker. Disse bordbænkesæt fås med eller uden ryg. De er velegnede til rastepladser og andre hårdt udsatte miljøer.

Arco og Campo fås også som handicapvenlige bordbænkesæt, da bordet kan forlænges således at der bliver plads til kørestolabrugere. Forlængelser og diverse møbler i genbrugsplast bliver understøttet med u-profiler, således at de er robuste i al slags vejr.

Vi tilbyder også borde og bænkesæt i 100% genbrugsplast.

Simplificeret og æstetisk design

Bordbænkesæt er en populær og komplet løsning i park og byrum. By Bangs bordbænke er - udover et eksklusivt design - produceret i høj kvalitet, hvilket gør vores bænke yderst solide og holdbare i udsatte miljøer. Hertil er der også fokuseret på en god siddekomfort og individuelle tilpasninger.

By Bang ligger stort arbejde i at simplificere vedligeholdelse af produkter til vores kunders fordel. Vi stræber efter at minimere synet af skruer og bolte for et rent design. Dette gøres ved brug af rustfrie skruer, som matcher stellets farve. Og træet fræses ind i stellet for et mere æstetisk design. Fastgørelse af bænken sker med rustfrie bolte, skjult så meget som muligt.

Der fokuseres på små detaljer for et fuldendt design.