Cykelstativer i galvaniseret stål

Vi designer og fremstiller selv hovedparten af vores stativer. Dermed er vi sikre på at kvaliteten er i top. Fra start til slut.

Vi har modeller til nedstøb eller som fritstående. Da de er fremstillet i galvaniseret stål, er de vedligeholdelsesfri og holder de næste mange år.

Stativerne fås i mange former og til forskellige formål. Vores Bici serie fås eksempelvis med 4 forskellige stel, med 4 forskellige bøjler. Dermed vælger man selv sin kombination af stativer.

Til 5 cykler

Som standard fremstiller vi vores moduler til 5 cykler. Dette kan dog tilpasses ved større mængder, så man får stativer til 4 og 6 cykler. Enkelte stativer fås endda ned til 1 – 3 cykler pr. stativ.

For lettere tilgang til stativerne, samt for at spare på pladsen, kan man også vælge at få bøjlerne på skrå i 45 eller 60 grader.

Til væg

Da pladsen til tider kan være trang, er der ofte behov for cykelstativer til væg. Vægmonterede stativer optager mindre plads, da man slipper for nedstøbnings pullerterne i siderne, som skal placeres et stykke væk fra vægen.

Denne type cykelholder holder fås som manuel holder, hvor man skal løfte cyklen op på stativet, eller også fås den med gasfjedre, som hjælper med at løfte cyklen i en vertikal position.

Parkering i 2 etager

Vi tilbyder også cykelstativ i 2 etager. Dermed kan der være dobbelt så mange cykler parkeret, som ved almindelige stativer. Disse dobbelte cykelstativer anvendes ofte i kældre, hvor pladsen er begrænset.

Flot design og funktionalitet

By Bang tilbyder et bredt sortiment af cykelparkering i mange forskellige former og variationer. Vi sætter en ære i at producere stativerne i højeste kvalitet.
Er du på udkig efter anderledes design, så finder du det her. Vores stativer er typisk modul opbygget, dvs. at de nemt kan udvides uden at det koster en bondegård.

Design og værksted under samme tag

Hos By Bang fremstiller vi cykelstativer efter dine mål og ønsker. Vi har mange års erfaring i at fremstille stativer efter dine behov. Hvad enten du har behov for klassiske stativer eller i unikke mål og former, hjælper vi dig med en god løsning. Vi designer og produktudvikler løbende i fællesskab med vores kunder, da langt fra alle behov er ens. Vi har et produkt program for cykelparkering, som omfatter stativer med plads til 1, 2, 5 eller 10 cykler. Disse kan forlænges efter behov. Derudover har vi nogle til montering på væg eller på søjle til nedstøbning. Cykelbøjlerne på vores produkter er designet til at, kunne passe alle standard cykeldæk samt mountainbike dæk og er samtidig skånsomme mod cyklens hjul.