Cykelstativ i galvaniseret stål

Cyklisme er blevet en del af livsstilen i Danmark. 9 ud af 10 danskere har en cykel, og derfor er der ikke noget byprojekt, der går uden cykelparkering. For at imødekomme den stigende efterspørgsel på cykelparkeringspladser tilbyder By Bang en række forskellige udendørs cykelstativer til by og park. For at forbinde dansk design med langvarige håndværkstraditioner designer og producerer vi selv vores cykelstativer. Fra start til slut. Dermed er vi sikre på høj kvalitet og den bedste løsning til dine projekter.

Vores produktion er fleksibel. Vi har modeller til nedstøb, fritstående cykelstativer eller til montering på væg. By Bangs cykelstativer er fremstillet i kraftigt stål, galvaniseret. De er vedligeholdelsesfri og holder de næste mange år. De kan også leveres med pulverlakering i alle RAL-farve.

Cykelstativerne fås alle sammen med klemmeeffekten, og derfor passer til alle type dæk. Vores stativer leveres i mange former og til formål. Vores Bici serie er en række af pladsbesparende cykelstativer, der fås med 5 forskellige stel, med 4 forskellige bøjler. Bici serien fås desuden som enkeltsidet eller dobbeltsidet cykelstativer. Man kan selv vælge sin kombination af stativer, der vil passer fint til enhver udendørs indretning.

Cykelparkering til 5 cykler

Som standard fremstilles cykelstativer til 5 cykler, hvad er det grundlæggende antal pladser til cykelparkering. Det er pladsbesparende og giver mulighed for at organisere cykelparkeringen godt på et begrænset område. Dette kan dog tilpasses efter dit ønske eller ved større mængder, større eller mindre, så man får moduler med cykelpladser til 3, 4 eller 6 cykler. Enkelte cykelstativ fås endda ned til 1 – 3 cykler pr. stativ f.eks. Altezza eller Farfalla.

By Bang arbejder for at imødekomme alle vores kundernes behov og præferencer, derfor er vores team klar til at designe en løsning, der gælder for dine ideer eller projekter. Her kan du ikke kun vælge antallet af pladser pr. cykelstativ, men også at have bøjlerne på skrå i 45 eller 60 grader for lettere adgang til stativerne samt for at spare plads på cykelparkeringen og tilpasse den til omgivelserne.

Cykelholder til væg

Når der ikke er plads nok til at installere et større cykelstativ, kan man i stedet bruge en cykelholder til montering på væg. Vægmonterede stativer optager mindre plads, da man slipper for pullerterne i siderne, som endda skal placeres et stykke væk fra vægen. Denne slags cykelstativer kan både være til vandret cykelparkering, hvis de monteres i bunden af væggen, men også til lodret parkering.

Modellerne produceret af By Bang fås som manuel cykelholder, hvor man skal løfte cyklen op på stativet, eller med gasfjedre, som hjælper med at løfte cyklen i en lodret position. Lodret cykelparkering frigør en masse plads og muliggør lettere rengøring, giver mere plads til at gå og bruge til andre formål.

By Bang tilbyder en række pladsbesparende cykelholdere til både private kunder, virksomheder og kommunale serviceydelser. Disse væghængte cykelstativer kan bruges i blandt andet garager, overdækninger, offentlig transport eller boliger.

Cykelparkering i 2 etager

Antallet af cyklister vokser i Danmark. Det er en miljøvenlig tendens, der er med til at mindske trafikken og bilforureningen. Det stiller dog også høje krav til antallet af de cykelparkeringspladser, som er kendt både for arkitekter og driftsledere. Etageparkering er en løsning til at placere ret mange cykler på et begrænset område, dvs. i lejlighedsbygnings gården, på en uddannelsesinstitution eller ved et stoppested.

Dobbelt cykelparkering


By Bang præsenterer et udvalg af cykelstativer i 2 etager, der giver plads til dobbelt så mange cykler pr. kvadratmeter som almindelige stande. De dobbelte cykelstativer kan placeres både udendørs, under et overtræk, der beskytter cyklerne mod dårligt vejr, og indendørs, i kældre, hvor pladsen er begrænset.

Flot design og funktionalitet

By Bang tilbyder et bredt sortiment af cykelparkering i mange forskellige former og variationer. Vi sætter en ære i at fremstille stativerne i højeste kvalitet.

Er du på udkig efter et anderledes design, så finder du det her. Vores stativer er typisk modul opbygget, dvs. at de nemt kan udvides uden at det koster en bondegård.

Design og værksted under samme tag

Hos By Bang fremstiller vi cykelstativer efter dine mål og ønsker. Vi har mange års erfaring i at fremstille cykelstativer efter dine behov. Hvad enten du har behov for klassiske stativer eller i unikke mål og former, hjælper vi dig med en god løsning.

Vi designer og produktudvikler løbende i fællesskab med vores kunder, da langt fra alle behov er ens. Vi har et produkt program for cykelparkering, som omfatter stativer med plads til 1, 2, 5 eller 10 cykler. Disse kan forlænges efter behov. Derudover har vi nogle til montering på væg eller på søjle til nedstøbning. Cykelbøjlerne på vores produkter er designet til at, kunne passe alle standard cykeldæk samt mountainbike dæk og er samtidig skånsomme mod cyklens hjul.