Cykelstativ i galvaniseret stål

For at imødekomme cyklisternes stigende behov for ledige cykelparkeringspladser, tilbyder By Bang en række forskellige cykelstativer til by og park. Vi designer og fremstiller selv hovedparten af vores stativer. Dermed er vi sikre på at kvaliteten er i top. Fra start til slut.

Vi har modeller til nedstøb, som fritstående eller til montering på væg. Da de er fremstillet i galvaniseret stål, er de vedligeholdelsesfri og holder de næste mange år.

Cykelstativerne fås i mange former og til formål. Vores Bici serie fås eksempelvis med 4 forskellige stel, med 4 forskellige bøjler. Dermed vælger man selv sin kombination af stativer. Bici serien fås desuden som enkeltsidet eller dobbeltsidet cykelstativer

Cykelparkering til 5 cykler

Som standard fremstilles modulerne til 5 cykler. Dette kan dog tilpasses ved større mængder, så man får moduler med cykelstativ til 4 og 6 cykler. Enkelte cykelstativ fås endda ned til 1 – 3 cykler pr. stativ.

By Bang arbejder for at imødekomme vores kundernes behov og præferencer, derfor er vores team klar til at designe en løsning, der gælder for dine ideer eller projekter. Her kan du f.eks. vælge at have bøjlerne på skrå i 45 eller 60 grader for lettere adgang til stativerne samt for at spare plads.

Cykelholder til væg

Da pladsen til tider kan være trang, er der ofte behov for cykelstativer til væg. Vægmonterede stativer optager mindre plads, da man slipper for pullerterne i siderne, som endda skal placeres et stykke væk fra vægen.

Denne type stativer fås som manuel cykelholder, hvor man skal løfte cyklen op på stativet, eller med gasfjedre, som hjælper med at løfte cyklen i en vertikal position.

Væghængte cykelstativer er velegnede i parkeringskældre, garager, offentligt transport eller andre områder hvor pladsen er sparsom.

Cykelparkering i 2 etager

Antallet af cyklister vokser i Danmark, og det er en miljøvenlig tendens, som bidrager til reduktion af trafik og bilforurening. Denne tendens sætter imidlertid et krav om et øget antal cykelparkerings faciliteter. Hos By Bang er vi glade for at præsentere dobbelte cykelstativer, som er cykelparkering i 2 etager. Dermed kan der være dobbelt så mange cykler parkeret, som ved almindelige stativer. Disse dobbelte cykelstativer anvendes ofte i kældre, hvor pladsen er begrænset.

Dobbelt cykelparkering

Flot design og funktionalitet

By Bang tilbyder et bredt sortiment af cykelparkering i mange forskellige former og variationer. Vi sætter en ære i at fremstille stativerne i højeste kvalitet.

Er du på udkig efter et anderledes design, så finder du det her. Vores stativer er typisk modul opbygget, dvs. at de nemt kan udvides uden at det koster en bondegård.

Design og værksted under samme tag

Hos By Bang fremstiller vi cykelstativer efter dine mål og ønsker. Vi har mange års erfaring i at fremstille cykelstativer efter dine behov. Hvad enten du har behov for klassiske stativer eller i unikke mål og former, hjælper vi dig med en god løsning.

Vi designer og produktudvikler løbende i fællesskab med vores kunder, da langt fra alle behov er ens. Vi har et produkt program for cykelparkering, som omfatter stativer med plads til 1, 2, 5 eller 10 cykler. Disse kan forlænges efter behov. Derudover har vi nogle til montering på væg eller på søjle til nedstøbning. Cykelbøjlerne på vores produkter er designet til at, kunne passe alle standard cykeldæk samt mountainbike dæk og er samtidig skånsomme mod cyklens hjul.