Smuk plantekasse i cortenstål står i en privat have
Smukke plantekummer og plantekasser i galvaniseret og malet stål står i en privat have
Smukke plantekummer og plantekasser i cortenstål står i en privat have
cortenstål plantekasse med bænke til bed
Smukke plantekummer og plantekasser i cortenstål står i en privat have
Flytbar plantekasse i galvaniseret stål står i en privat have
Smukke plantekummer og plantekasser i galvaniseret og malet stål står i en privat have
en gruppe af flere forskellige cortenstål plantekasser med og uden espalier

PLANTEKASSER I STÅL

Corten, galvaniserede eller malede plantekasser

Smukke plantekummer som tager naturen ind i bolig-områder og skaber samtidig en hyggelig og æstetisk opdeling af uderummet. Vores plantekasser fremstilles i kraftigt stål og leveres i corten, galvaniseret eller malet udførsel. Uanset hvilket materiale de kommer i, er de alle med til at gøre byrummet lidt grønnere.

Plantekasser til have, park og by

De kan laves i et bredt udvalg af dimensioner, så du kan nemt passe dem til dit have, park- eller byområde. Vi kan også justere formen på plantekasserne eller tilføje nogle yderligere detaljer. Espalier for beplantning kan integreres i kummen. De kan fås med en bukket flange for en sikker og æstetisk afslutning, hvor man ikke kan rive sig.

Skal kummerne bruges til krydderurter eller grøntsager, kan vi med fordel producere sneglehegn langs kanter, som sikrer de ubudne gæster. Med kummer i stål undgås kemisk påvirkning fra fx maling, der kan trænge igennem træ og ind i jorden.

Ved større plantekasser vil der være samlinger i hjørnerne med bolte af hensyn til fragt. Derudover vil der være en indvendig stål forstærkning hele vejen rundt. Alle kummer er forstærket med rionet i bunden.

Runde plantekasser og plantekasser med bænk

Hos By Bang fremstiller vi plantekasser i mange varianter og former. Plantekumme i en rund form, som hedder også planteringe, anvendes ofte til at skabe hygge på gågader og på pladser i mindre byer. Planteringerne ser også godt ud, når de sættes sammen med flere andre runde plantekasser i forskellige størrelser.

Vil du bruge plantekasserne ikke kun som plantekasser, men også som bymøbler? I dette tilfælde leder du efter plantekasser med indbygget bænk. Sådanne plantekasser er bedre integreret i byrummet og tjener en dobbelt funktion. Vi fremstiller plantekasser med bænke i forskellige størrelser, fra små plantekasser med plads til kun én person til større plantekasser, hvor bænken leveres med armlæn og rygstøtte.

Ønskes pris på kummerne?

Søger du efter priser på disse kummer, så er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon: 86 41 21 44 eller e-mail: info@bybang.dk og få yderligere oplysninger.

LEDER DU EFTER INVENTAR TIL DIT BYRUMSPROJEKT?

Vores eksperter har altid en løsning!


By Bang har et bredt udvalg af produkter, hvoraf en stor del er udviklet i samarbejde med Danmarks førende arkitekter. By Bang er en danskejet virksomhed. Vi regner, tegner, producerer - alt under samme tag. Så har vi fleksibilitet til at tilpasse vores produkter til dine individuelle behov.

Vi fremstiller med bæredygtige materialer, bl.a. vedligeholdelsesfrit genbrugsplast og FSC-certificeret træ og kan levere i DGNB-mål.

Ring til os på tlf. +45 86 41 21 44

Skriv en email på info@bybang.dk

Eller udfyld en nem formular nedunder, og vi kontakter dig selv med yderligere oplysninger om produkten og priseren.


    Downloads