Bålgrill i meget hårdfør design til hygge i park
Bålgrill i meget hårdfør design til hygge i park
Bålgrill i meget hårdfør design til hygge i park

BÅLGRILL

Bålgrill i meget hårdfør design, er perfekt til hygge ved forsamlinger i eksempelvis børnehaver, sportsklubber, hos spejdere eller eventuelt i parker hvor der i forvejen ofte medbringes mad.

Grillen kan nedstøbes hvilket ikke alene sikrer grillen så den ikke kan vælte, men også at den ikke bliver stjålet. Med laserskæring kan grillen individualiseres med henblik på at få et unikt udtryk. Eksempler på laserskæring kunne være et virksomheds- eller klubnavn, navn på kommune, eller privat navn.

Grillen kan efter behov laves i andre størrelser, men kommer som standard i Ø75 cm. Desuden er der flere muligheder for mønster på grillristen.

Se en lille video indeholdende Bålgrillen her.

LEDER DU EFTER INVENTAR TIL DIT BYRUMSPROJEKT?

Vores eksperter har altid en løsning!


By Bang har et bredt udvalg af produkter, hvoraf en stor del er udviklet i samarbejde med Danmarks førende arkitekter. By Bang er en danskejet virksomhed. Vi regner, tegner, producerer - alt under samme tag. Så har vi fleksibilitet til at tilpasse vores produkter til dine individuelle behov.

Vi fremstiller med bæredygtige materialer, bl.a. vedligeholdelsesfrit genbrugsplast og FSC-certificeret træ og kan levere i DGNB-mål.

Ring til os på tlf. +45 86 41 21 44

Skriv en email på info@bybang.dk

Eller udfyld en nem formular nedunder, og vi kontakter dig selv med yderligere oplysninger om produkten og priseren.


    Downloads