Byrumsinventar og projekter


Projekt siden er en oversigt over vores cases og referencer. I samarbejde med vores kunder forfølger vi idéer og skaber innovative og unikke personlige løsninger. Vi arbejder projektorienteret med inventar til park og byrum - dette kan være alt fra bænke løsninger, plantekasser, bed afgrænsning, overdækning eller støjskærme. Dette er med til, at vi som virksomhed udvikler os.


Vi sætter stor lid til vores kunder og ikke mindst brugerne af produkter og inddrager derfor gerne vores interessenter i produktudviklingen for et brugerdrevet design.


Få et uforpligtende tilbud


Her på siden præsenteres cases og projekter, hvor BY BANG har været inde over. Vi er en velkonsolideret, vækstorienteret virksomhed i spændende udvikling, hvilket vil ses på denne side. Gennem hele vores produktion vægter vi en æstetisk og bæredygtig løsning, hvor der også er tænkt på vedligehold og komfort.


Der er ingen opgave der er for lille eller urealistisk - med både design, salg og smede produktion under samme tag arbejder vi hurtigt og effektivt. Siden her indeholder små sjove produkter til større industrielle løsninger.