Special bænke
Bølgebro
Karen Blixens plads - By Bang
Langå gangbro
Holberghus projekt - plantekasser
Corten møbler Langå
Crepa plinteserie
omdannelse ved skive Å
Stibro i Fårup. Cykel og gangbroen er fremstillet i solidt galvaniserset stål med betonanslag i hver ende. Uderumsinventar BY BANG
affaldssortering, skraldespand, affald, sortering, by, park, gågade, lejligheder
Den Blå Bro i Randers renoveres af BY BANG juli 2015
doktorparken randers, ænder, omvendte ænder, legeplads, børn, by bang, jan grassme
afskærmning, askebæger, skraldespande og meget meget opsat ved Randers FC - design af BY BANG
skole, asferg, Quattro bordbænkesæt, bænkesæt, bordbænk i recyclingplast og galvaniseret udførsel til park, by, byrum, ude arealer eller institutioner
Memphis Mansion med BY BANG
HVidsten kro cirkel bænk fra BY BANG Design og håndværk

Byrumsinventar og projekter


Projekt siden er en oversigt over vores cases og referencer. I samarbejde med vores kunder forfølger vi idéer og skaber innovative og unikke personlige løsninger. Vi arbejder projektorienteret med inventar til park og byrum - dette kan være alt fra bænke løsninger, plantekasser, bed afgrænsning, overdækning eller støjskærme. Dette er med til, at vi som virksomhed udvikler os.


Vi sætter stor lid til vores kunder og ikke mindst brugerne af produkter og inddrager derfor gerne vores interessenter i produktudviklingen for et brugerdrevet design.


Få et uforpligtende tilbud


Her på siden præsenteres cases og projekter, hvor BY BANG har været inde over. Vi er en velkonsolideret, vækstorienteret virksomhed i spændende udvikling, hvilket vil ses på denne side. Gennem hele vores produktion vægter vi en æstetisk og bæredygtig løsning, hvor der også er tænkt på vedligehold og komfort.


Der er ingen opgave der er for lille eller urealistisk - med både design, salg og smede produktion under samme tag arbejder vi hurtigt og effektivt. Siden her indeholder små sjove produkter til større industrielle løsninger.