Fokus på bæredygtighed

BY BANG har et bredt udvalg af produkter for indretning og sikring af bæredygtige rekreative bypletter. Vi har produkter og elementer i recyclingplast, gummi, corten eller galvaniseret stål. Hver især har materialerne deres individuelle styrker afhængigt af projektets rammer. Vores recyclingplast i 100 % genbrugsplast, kan ikke suge vand og derfor ikke rådne. Disse produkter er fantastiske i vådeområder, da de har en lang levetid både funktionelt og æstetisk. Vores program af recycling produkter består af møbler, palisader, kanter, sten og armering. Recyclingplasten kan bidrage til en værdiskabende og bæredygtig vandhåndtering.
Hos BY BANG arbejdes der projekt orienteret, hvilket betyder at vi kan tegne, designe og producere møbler og inventar der passer i projektets arkitektoniske kvalitet. Multifunktionelle og moderne møbel arrangementer med bæredygtig beklædning. Møbler og inventar der skaber en oplevelse for beboere og besøgende. Se igennem vores referencer, hvor vi laver projektorienterede løsninger.


Vi her eget smedeværksted med over 30 års erfaring og kan producere stål emner for større belastninger til sikring af terræn. BY BANG er din professionelle producent, leverandør og sparringspartner for landskabsarkitekter og kommuner.