Når det er sommer, elsker vi at grille i naturen. Grillen er et symbol på hyggeligt samvær

Danskerne er vilde med at grille. Men grillen kan også udgøre skader i uderum og natur, hvis ikke der anvendes sikre produkter eller sikker afskaffelse af grill affaldet. Mange mennesker har engangsgrill med på stranden, da det er hyggeligt og skønt en sommerdag. Grillen skal bortskaffes korrekt, men bliver ofte dækket til med et tyndt lag sand. Her opstår desværre brandsårs-ulykker, når børn og voksne med bare fødder træder den tildækkede varme grill.

Synlighed, respekt og sikkerhed skaber en god grill oplevelse

BY BANG designer og producerer sikre grill løsninger for offentlige parker, strand, børnehaver, sportsklubber, spejdere eller byrum. Vi har en solid bålgrill, i klassisk og enkelt design med mulighed for flere mønstre på risten. Den er hårdfør overfor hærværk og kan tåle høj belastning. Bålgrillen nedstøbes, hvilket sikrer at den ikke kan vælte samtidig med at den ikke kan stjæles.

Brugervenlig, sikker og hygiejnisk grill med den innovative Folkegrill

Den danske folkegrill betjenes ved en knap på siden af stegepladen, knappen holdes inde i 6 sekunder hvorefter pladen kan grille i 20 minutter. Ønsker man at grille længere, holdes knappen blot inde i 6 sekunder igen. Grillpladen har et patenteret program, som slår bakterier ihjel hver gang pladen tændes.

For parker og byrum med plads til hyggeligt samvær og aktiviteter

Folkegrillen kan erstatte engangsgrillen i kraft af sin brugervenlighed. Uden brandfare og problemerne med affaldsdeponering af alubakker, der bliver efterladt i parkerne til skade for miljøet og borgerne.