Øger sikkerheden i trafikken

Pullerter og steler anvendes både på private og offentlige områder, hvor der er behov for afspærring eller områdesikring. En pullert forhindrer biler og andre køretøjer i at færdes uønskede steder. Man benytter dem for eksempel på gågader, fortove, større områder såsom parker, parkeringspladser, samt ved følsomme anlæg eller virksomheder såsom banker, lufthavene eller offentlige instanser. Det er ligeledes blevet mere normalt, at private også benytter denne form for afspærring.

Behovet for områdesikring er stigende i takt med tilvækst i byerne, stigende intens trafik samt stigende usikkerhed. Vi ser ofte at man vælger galvaniserede pullerter, som er aftagelige eller med vippe funktion, hvor der skal være mulighed for adgang med varebiler og lignende køretøjer. De kan derudover anvendes i et bredt spektrum af formål i by og park miljø, hvortil BY BANG kan levere løsninger i forskellige former og materialer.

Se en lille video af vores sortiment her

Professionel rådgivning

I samråd med BY BANG kan vi rådgive dig til den bedste pullert løsning. Vi kan levere steler til nedstøbning i terræn eller til montage direkte på underlag. Med eget værksted, kan vi designe og fremstille en sikkerhedsløsning efter netop dit behov.

Pullerter skal være solide og hårdføre, da de står ude i al slags vejr. Derudover skal de kunne tåle eventuelle påkørsler af mindre og større køretøjer. Derfor er størstedelen af vores steler fremstillet i varmgalvaniseret stål. Dertil kan vi pulverlakere i RAL-farve efter ønske.

Kontakt os på tlf.: 86 41 21 44 eller info@bybang.dk, for en rådgivende snak om løsningsmuligheder.