Trafik pullerter og steler øger sikkerhedenPullerter og steler anvendes både på private og offentlige områder, hvor der er behov for afspærring eller områdesikring. En såkaldt trafik pullert er en rund og lav stolpe, som forhindrer biler og andre køretøjer i at færdes uønskede steder. Man benytter dem for eksempel på gågader, fortove, større områder såsom parker, parkeringspladser, samt ved følsomme anlæg eller virksomheder såsom banker, lufthavene eller offentlige instanser. Det er ligeledes blevet mere normalt, at private også benytter denne form for afspærring.
Behovet for områdesikring er stigende i takt med tilvækst i byerne, stigende intens trafik samt stigende usikkerhed. Vi ser ofte at man vælger trafik pullerter, som er demonterbare eller vippepullerter, hvor der skal være mulighed for adgang med varebiler og lignende køretøjer. De kan derudover anvendes i et bredt spektrum af formål i by og park miljø, hvortil BY BANG kan levere løsninger i forskellige former og materialer.

Professionel rådgivningI samråd med BY BANG kan vi rådgive dig til den bedste løsning. Vi kan levere steler til nedstøbning i terræn eller til montage direkte på underlag. Med eget værksted, kan vi designe og fremstille en sikkerhedsløsning efter netop dit behov.


Steler skal være solide og hårdføre, da de står ude i alt slags vejr. Derudover skal de kunne tåle eventuelle påkøringer af mindre og større køretøjer. Derfor er størstedelen af vores pullerter fremstillet i varmgalvaniseret stål. Dertil kan vi pulverlakere i RAL-farve efter ønske.Kontakt os på tlf.: 86 41 21 44 eller info@bybang.dk, for en rådgivende snak om løsningsmuligheder.