Pullerter og Steler til afspærring og områdesikring

Pullerter eller steler anvendes både på private og offentlige områder, hvor der er behov for afspærring eller områdesikring. En pullert forhindrer biler og andre køretøjer i at færdes uønskede steder.

Behovet for områdesikring er stigende i takt med tilvækst i byerne, stigende intens trafik samt stigende usikkerhed. Vi ser ofte at man vælger galvaniserede pullerter, som er aftagelige eller med vippe funktion, hvor der skal være mulighed for adgang med varebiler og lignende køretøjer. De kan derudover anvendes i et bredt spektrum af formål i by og park miljø, hvortil BY BANG kan levere løsninger i forskellige former og materialer.

Til nedstøb

Denne pullert anvendes ofte til områder hvor der ikke er behov for at demontere eller vippe pullerten.

Vippe funktion

Fordelen med vippe pullerter er, at de kan vippes op og ned efter behov. Dermed er der mulighed for at tillade adgang til køretøjer hvis der er behov for dette. Pullerten vippes via et beslag i bunden. Beslaget er boltet fast til underlaget. Disse fås både med trekantlås, eurolås og hængelås.

Demonterbare

Aftagelige eller demonterbare pullerter er egnet til afspærring ved indkørsler, butikker, virksomheder, stisystemer og meget mere. Man ser dem ofte som en sikkerheds afskærmning mellem veje og fortove, gågader, boligområder mm.
Aftagelige pullerter har den fordel at de kan fjernes og monteres efter behov. Den aftagelige pullert er fastmonteret med et nedstøbningsbeslag i underlaget og kan demonteres fra beslaget ved hjælp af en medfølgende trekantnøgle.
By Bang tilbyder både basis, klassiske, dekorative og rustfri aftagelige pullerter.

Recyclingplast

Disse pullerter består af 100% genbrugsplast. Dette gør dem til det miljørigtige og driftøkonomiske alternativ, som ikke kræver vedligehold. Plastpullerter har en levetid på min. 30 år. De bæredygtige steler fås i forskellige varianter, med forskellige former og flerfarvet refleksbånd.

Fleksible

I visse områder, så som parkeringsbåse i gågader, kan det være en fordel at benytte fleksible pullerter, frem for galvaniserede pullerter. Fleksible steler har den egenskab at de er selvoprettelige. Dvs. at de kommer tilbage i den oprindelige position, hvis bilister skulle være så uheldige at bakke ind i pullerten. Dermed spares der en masse penge på reparationer af væltede steler. De kan enten tilte til en vis grad, eller også kan de ligges helt ned, hvorefter pullerten rejser sig igen.

Låsesystemer

Hos By Bang tilbyder vi tre former for låsesystemer til at demontere eller vippe stelerne.

Trekantlås: Disse benyttes ofte på områder hvor der er behov for at brandvæsnet skal kunne komme forbi. De medfølger med stelerne.
Eurolås: Der medfølger 3 stk. nøgler til hver pullert. Låsecylindrene kan udskiftes, så man kan bruge den samme nøgle til alle sine pullerter.
Hængelås: Hullet passer til hængelåse op til 8mm. Ekskl. hængelås.

Professionel rådgivning

I samråd med BY BANG kan vi rådgive dig til den bedste pullert løsning. Vi kan levere steler til nedstøbning i terræn eller til montage direkte på underlag. Med eget værksted, kan vi designe og fremstille en sikkerhedsløsning efter netop dit behov.

En pullert skal være solid og hårdfør, da den står ude i al slags vejr. Derudover skal den kunne tåle eventuelle påkørsler af mindre og større køretøjer. Derfor er størstedelen af vores steler fremstillet i varmgalvaniseret stål. Dertil kan vi pulverlakere i RAL-farve efter ønske.

Kontakt os på tlf.: 86 41 21 44 eller info@bybang.dk, for en rådgivende snak om løsningsmuligheder.