Folkegrillen - udendørs elektrisk grill
Folkegrillen - udendørs elektrisk grill
Folkegrillen - udendørs elektrisk grill
Folkegrillen - udendørs elektrisk grill
Folkegrillen - udendørs elektrisk grill

FOLKEGRILLEN

Grill til park og byrum

Når det handler om udendørs madlavning, er Folkegrillen en udendørs elektronisk grill, der ikke kun leverer lækre måltider, men også tilfører en ekstra dimension af sikkerhed, bæredygtighed og innovation. Uanset om du er en bolig- eller ejerforening, en kommune, en virksomhed eller en campingplads, er Folkegrillen den ideelle løsning til at skabe en festlig og tryg atmosfære for udendørs samlinger.

By Bangs Folkegrill er skræddersyet til at imødekomme behovene hos forskellige samfundsgrupper og organisationer. Den tilbyder en stor grilloverflade, der ikke kun gør traditionel grillmad mulig, men også åbner op for alsidige madoplevelser som pandekager, spejlæg, bacon, æbleskiver og meget mere. Med Folkegrillen kan du flytte madlavningen udendørs uden bekymringer om affald, røg eller efterfølgende rengøring.

En bæredygtig udendørs grill, som kører på el

En af Folkegrillens kernefordel er dens miljøvenlige tilgang og bæredygtighed. Den er fremstillet med fokus på at reducere miljøpåvirkningen ved at eliminere brugen af kul og engangsgrill. Folkegrillen er også vejrbestandig, hvilket betyder, at den kan bruges igen og igen uden bekymringer om driftsomkostninger og affaldshåndtering.

Hurtig og hygiejnisk udendørs madlavning

Betjeningen af Folkegrillen er enkel med en knap på siden af grillpladen. Efter en seks sekunders tryk aktiveres pladen, der kan grille i 20 minutter. En patenteret proces sikrer desuden, at grillpladen steriliseres ved høj og vedvarende varme, hvilket garanterer optimal madlavningssikkerhed.

Folkegrillen går skridtet videre for at sikre hygiejnen ved udendørs madlavning. Den avancerede styring er udstyret med en forvarmerfunktion, der dræber bakterier på grillpladen inden tilberedning. Dette sikrer en høj standard af hygiejne og eliminerer risikoen for bakterieforurening.

Tilpas din By Bangs Folkegrill til dine egne behov

Folkegrillens design er inspireret af australsk innovation og prisbelønnede grillplader. Den tilpasses let områdets æstetik og fås i basis- eller større udgaver med afsætningsbord. Udendørs grillen kan fremstilles også med et låg, som lukker grillpladen fuldstændigt. Skabet under grillpladen indeholder alle nødvendige komponenter og er låsbart for at sikre sikkerheden.

Folkegrillen kan tilpasses yderligere med forskelligt ekstraudstyr som informations tavler, tællere for antal tændinger, laserskæring af tekst og monterings- og flytningsplader. Prisen afhænger af den ønskede funktionalitet og moduler.

Kontakt os for at få mere information allerede i dag og få Folkegrillen hurtigt klar til vinterferiens hygge eller grill om sommeren.

LEDER DU EFTER INVENTAR TIL DIT BYRUMSPROJEKT?

Vores eksperter har altid en løsning!


By Bang har et bredt udvalg af produkter, hvoraf en stor del er udviklet i samarbejde med Danmarks førende arkitekter. By Bang er en danskejet virksomhed. Vi regner, tegner, producerer - alt under samme tag. Så har vi fleksibilitet til at tilpasse vores produkter til dine individuelle behov.

Vi fremstiller med bæredygtige materialer, bl.a. vedligeholdelsesfrit genbrugsplast og FSC-certificeret træ og kan levere i DGNB-mål.

Ring til os på tlf. +45 86 41 21 44

Skriv en email på info@bybang.dk

Eller udfyld en nem formular nedunder, og vi kontakter dig selv med yderligere oplysninger om produkten og priseren.


    Downloads