By Bang og Randers Montage-Service

Historie

By Bang er en dansk producent af uderums inventar. Med base i Randers, designer og fremstiller vi diverse inventar til park og byrum til hele Danmark.

Vores fokus er i høj grad på at fremstille byrumsinventar i allerhøjeste kvalitet. Vi går i detaljen lige fra start til slut. Skal arkitekten have sparring omkring den bedste måde at løse en problemstilling på, så sidder vi klar til at hjælpe. Med mere end 40 års værkstedserfaring, har vi en god viden indenfor optimering og effektivisering af design og produktion af byinventar.

I og med at design og produktion er under samme tag, kan vi snildt tilpasse diverse møbler efter kundens ønsker. Dette sikrer en høj grad af fleksibilitet i fremstillingsprocessen. Vi er specialister i specialløsninger så som cirkelplinte, cykeloverdækninger samt andre specialløsninger.

Vi specialiserer os i at rådgive kunden til den bedste løsning, hvad end det drejer sig om affaldsbeholdere, cykelskure eller noget helt tredje.

I samarbejde med vores kunder skaber vi byrumsinventar efter kundens behov. Vi er ikke blot en salgsvirksomhed, men vi gør derimod en dyd ud af at hjælpe vores kunder med deres projekter. Store som små.

Projekter

Vi hjælper også gerne med større projekter hvor der indgår byrumsinventar. Sidder du inde med et projekt til en kommune eller et boligområde, så tøv ikke med at kontakte os for et uforpligtende tilbud omkring diverse uderumsinventar samt kantsætning.

Værdier

Da vi er et mindre firma, lægger vi stor vægt på kundekontakt. Vi er i dialog med kunden fra start til slut. Med vores erfaring kan vi guide kunden til den bedste løsning.

Vi arbejder efter princippet om, at et ord er et ord, og er dermed altid ærlige over for vores kunder. Vi er ikke større end at vi altid kan hjælpe med råd og vejledning til diverse projekter, store som små.