God kvalitet og solidt håndværk giver en sikkerhed


Vores flydebro er bygget op omkring en ramme fremstillet af Azobé træ, der er særligt velegnet for vådområder da den er ekstrem holdbar og modstandsdygtig overfor bl.a pæleorm.

Udenpå træet monteres beklædning i vedligeholdelsesfri recyclingplank, fremstillet af 100 % genbrugsplast. Denne beklædning går ca. 50 mm længere ned mod vandoverfladen end trærammen og der er derfor næsten konstant udluftning omkring trærammen. Hvert flydeelement skal belastes med min 600 kg for at trærammen presses under vandoverfladen.

Recycling plast


Den genbrugsplast som BY BANG anvender er hovedsagligt fremstillet af høj kvalitets plastik fra plastik flasker og fra skønheds- og pleje emballage industrien.

Produktionsprocessen foregår ved, at de forskellige typer plastik sorteres, blandes og smeltes sammen under høje temperaturer. Herefter presses det i forme. Under produktionen tilsættes farve til plastikmassen, således der opnås en gennemfarvet og homogen farve i materialet. Overfladen på produkter i genbrugsplast er pæn og jævn uden nogen form for knuder eller riller. Man kan se at der forekommer en jævn – lidt-skinnende struktur.

Farve kan variere på udvalgte produkter. Sort, brun, grøn og grå er de primære farver. Derudover kan nogle produkter fås i mørkegrå, rødbrun eller beige. Uanset farve er alle produkter gennemfarvede.

Recyclingplasten er nem at arbejde med (sammenlignet med træ). Det er muligt at skrue, sømme, bore, save, høvle, fræse og hæfte i materialet. Der bør dog saves eller bores ved lav hastighed.