Århus Bænken - en klassisk park bænk i varmgalvaniseret stål og beklædning af mahogni træ
klassisk århus bænken med beklædning i hårdttræ står i Tinglev
Et bordbænkesæt af Facile bord og to Aarhus bænke
Et bordbænkesæt af Facile bord og to Aarhus bænke
Aarhus-Baenken-2-aspect-ratio-1362-689
Aarhus-Baenken-4-aspect-ratio-1362-689

ÅRHUS BÆNKEN

Udendørs bænk i stål og FSC-certificeret træ

Århus (Aarhus) bænken er den mest solgte bænk i Danmark, fordi den har en behagelig siddekomfort og en fornuftig pris. Sammen med Københavnerbænk er Århus bænken et af de mest klassiske bydesignelementer, der kan ses overalt i Danmark i gaden eller parken, private og offentlige områder.

Århus bænken leveres med beklædning i smukke lange FSC-certificeret mahogni eller egetræ stave – en driftøkonomisk og bæredygtig løsning for fremtiden. Plankerne er understøttet af stål, således de ikke kan bukke eller give efter for vægt eller over tid.

En klassisk bænk i et moderne design

Vores bænk står på to ben. Bænk med to støttepunkter sparer dig for vanskeligheder ved montering, især på ujævnt underlag. Vi synes også, at færre elementer bidrager til et flottere lakonisk design.

Bordbænkesæt med Århus bænken

Århus bænke kan også leveres som en del af Facile bordbænkesæt, hvor de erstætter almenlige Facile plinte. Bordet og bænkene fremstilles i samme klassisk stil og beklædes med samme type planker. Derfor passer de godt sammen og inviterer til samvær i parker, skoler, boligområder, og bygader.

Se en lille video indeholdende Århus Bænken her.

LEDER DU EFTER INVENTAR TIL DIT BYRUMSPROJEKT?

Vores eksperter har altid en løsning!


By Bang har et bredt udvalg af produkter, hvoraf en stor del er udviklet i samarbejde med Danmarks førende arkitekter. By Bang er en danskejet virksomhed. Vi regner, tegner, producerer - alt under samme tag. Så har vi fleksibilitet til at tilpasse vores produkter til dine individuelle behov.

Vi fremstiller med bæredygtige materialer, bl.a. vedligeholdelsesfrit genbrugsplast og FSC-certificeret træ og kan levere i DGNB-mål.

Ring til os på tlf. +45 86 41 21 44

Skriv en email på info@bybang.dk

Eller udfyld en nem formular nedunder, og vi kontakter dig selv med yderligere oplysninger om produkten og priseren.


    Downloads