Et bredt udvalg af uderumsmøbler

BY BANG besidder et bredt udvalg af uderumsmøbler til park og byrum. Gennem hele vor produktprogram er der fokuseret på, at anvende råvarer og komponenter i høj kvalitet sammen med solidt dansk smede-håndværk som holder i mange år. Vores uderumsmøbler består af bænke, plinte, borde og bordebænkesæt som sammen kan skabe et komplet udemiljø.

Vi kvalitetskontrollerer komponenter og råvarer gennem hele processen, hvilket sikrer vores kunder det bedste slut produkt.

BY BANG udarbejder løsninger, som skaber en identitet hvad enten det er i det offentlige rum, i gader, parker, torv eller plads. Løsninger som skaber ind- og udtryk, som har betydning for mennesker og omgivelser i det pågældende miljø og rum.

Et værksted med erfaring og fleksibilitet

Som noget helt unikt har BY BANG egen vandlaserskærings maskine. Fordelen ved vandstråleskæring er, at man undgår at påvirke materialet med varme og snittet bliver meget rent selv ved tykke emner. Alt afhængigt af hvad man tilsætter vandet ((polymerforbindelse eller et slibemiddel som fx aluminiumoxid eller siliciumkarbid) kan man behandle både hårde og bløde materialer.

Maskinen kan skære i materialetykkelser op til 150 mm – først og fremmest i materialer som stål og metal, men også kunststof, recyclingplast planker, træ og lignende materialer. Største format er 3000 x 1500 mm ved vandskæring. Vandskæringen sker med koldt vand tilsat sandkorn ( Abrasiv vandskæring) som med et tryk på 3600 bars sendes mod materialet via en 0,9 mm dyse.

BY BANGs værksted har mange års erfaring med valsning og har derfor stort kendskab til kvaliteter og metoder. På vores værksted har vi to valse, hvorved vi kan imødekomme flere forespørgsler – ingen opgave er for lille eller for stor. Vores valse er især gode til kantsætning i 10 mm stål.Med et bredt udvalg af maskiner på vores værksted kan vi helt eller delvist undgå svejsninger, hvilket giver et flot slut produkt