Cortenstål plantekasser

Plantekasser i cortenstål har den bedste holdbarhed i forhold til træ. Cortenstålet danner et tyndt lag af overfladerust, som giver en flot rødbrun farve.

Vores Cortenstål plantekasser egner sig særdeles til områder hvor der ønskes et smukt naturligt udseende, som ikke kræver vedligehold. De bringer naturen ind i det travle og moderne byliv og kan skabe en naturlig afgrænsning og en hyggelig atmosfære.

Plantekasser i cortenstål er vedligeholdelsesfri og robuste plantekasser som fås i mange størrelser, former og materialer. Vores standard plantekummer i corten fås i 3mm plade med ombuk eller i 5mm plade med indvendig forstærkning. De fås med eller uden bund. Samt med bund i rionet. Der er også mulighed for at fremstille plantekasser med hjul eller med indskæring til palleløfter, således at de let kan flyttes rundt.

Fremstilles i cortenstål, galvaniseret stål eller i malet udførsel. Fås med espalier, således at du kan få bevoksning i højden.

Derudover fremstiller vi også planteringe efter ønskede Ø-mål og højde.

Leveres ubehandlet

Plantekasser og ringe i corten bliver leveret ubehandlet, og får den flotte rødlige farve efter 1-2 måneder, alt efter vejrforholdene. Skal plantebedene placeres på terrasse er det en god idé at vente med at placere dem, indtil de er færdige med at korrodere på overfladen. Derved undgår man at rusten løber ned på terrassen.

Man kan evt. behandle dem med salpetersyre for at fremskynde processen.

Byg-selv højbede

Hos By Bang finder du også miljøvenlige og vedligeholdelsesfri højbede med genbrugsplast planker. Højbedene fås i en række standardmål, hvor man selv kan sammensætte efter ønske. Højbed i plast har den fordel at det er miljøvenligt, lav vægt, vedligeholdelsesfrit samt let at samle.

Eget smede værksted

På vores værksted af dygtige smede, har vi stor erfaring i at fremstille diverse specialbyggede plantekasser. Der er ikke nogen opgave som er for vanskelig. Vi hjælper både med store plantekasser, mindre plantekasser på hjul eller specialbyggede plantebede med bænke.

Der er også mulighed for vandskæring af tekst eller logo på højbedene.

Vi er beliggende i Randers, men fremstiller højbede til hele Danmark. Kontakt os gerne for en uforpligtende snak omkring hvordan vi kan hjælpe dig med udendørs plantekasser.