Have-, By- og Parkbænke

Udendørsbænke, klassiske eller moderne, har altid været en vigtig del af byrummet. De giver ikke kun et sted at slappe af for de indbyggere, der venter på deres daglige morgenbus eller måske vil sidde ned for at slappe af midt i deres gåtur i parken. Bænke er også en vigtig del af det æstetiske billede af en by. Parkbænke lavet af træ øger stedets hygge, mens de mere moderne bænke lavet af genbrugsplast passer til travle gader eller forretningsområder.

Med en stigende befolkning, stiger behovet også for at skabe komfortable og hyggelige udendørsbænke. Kvalitet bliver i højere grad afgørende frem for kvantitet. Derfor tager vi særlig hånd om vores fremstilling, kvalitetskontrol og pleje af materialerne til fremstilling af vores bænke.

Udendørs bænke i stål, træ og genbrugsplast

Bænke fra By Bang er fuldsvejset. Det vil sige at de ikke består af på-boltede elementer. Stellet bliver varmgalvaniseret, hvor efter det kan pulverlakeres hvis ønsket. Der er mulighed for at påmontere mahogni stave eller planker i genbrugsplast. Derved er vores parkbænke fuldt ud vedligeholdelsesfri. Vælger man at behandle træet med olie, skal man dog fortsat sørge for at behandle træet ca. hvert halve år.