kantsætning i cortenstål med fodbeslag til bedafgrænsning
kantsætning i cortenstål med fodbeslag til bedafgrænsning

STÅLKANT MED FODBESLAG

Kantsætning fod er betegnelsen for vores kantsætning med fodbeslag. Denne har indvendig fod og 4 bolte og egner sig særligt for byrum og bolig. Denne kantsætning kan placeres på hårde underlag som fliser, asfalt eller beton med grus. Der findes ikke to ens opgaver vedrørende kantsætning, derfor kan vi altid imødekomme andre mål og størrelser.

Bedkant – særligt for byrum og bolig områder hvor terrænsikring ikke er nødvendig

God kantsætning giver et rigtigt godt finish og får anlægsarbejdet til at fremstå elegant og stilfuldt. Bedkanter opsættes typisk som afgrænsning af blomsterbede, højbede og stier eller mellem forskellige typer belægning og niveauer i terrænet. Derudover er kantsætning en effektiv terrænsikring og benyttes ofte i klimatilpasnings projekter, f.eks ved at opførsel af skybrudsveje og regnvandsmagasiner.

LEDER DU EFTER INVENTAR TIL DIT BYRUMSPROJEKT?

Vores eksperter har altid en løsning!


By Bang har et bredt udvalg af produkter, hvoraf en stor del er udviklet i samarbejde med Danmarks førende arkitekter. By Bang er en danskejet virksomhed. Vi regner, tegner, producerer - alt under samme tag. Så har vi fleksibilitet til at tilpasse vores produkter til dine individuelle behov.

Vi fremstiller med bæredygtige materialer, bl.a. vedligeholdelsesfrit genbrugsplast og FSC-certificeret træ og kan levere i DGNB-mål.

Ring til os på tlf. +45 86 41 21 44

Skriv en email på info@bybang.dk

Eller udfyld en nem formular nedunder, og vi kontakter dig selv med yderligere oplysninger om produkten og priseren.


    Downloads