Stål kanter

Vores stål kanter leveres som standard i længder af 3m. De kan tilpasses efter ønske. Kanterne fås i alt fra 3 til 12mm. Det vil sige at det både kan flekse en smule samt være 100% stabilt.

Vi tilbyder både stålkanter i sort stål, i cortenstål samt i galvaniseret stål.

Cortenstål kanter

Cortenstål kanter

Kantsætning i cortenstål er i stigende grad et populært materialevalg til brug i bedkanter, eller som stålkanter til haven.

Cortenstål er kendetegnet ved sin flotte rød/brunlige farve som går i ét med naturen. Ved corten stål dannes der et tyndt rustlag på overfladen, som giver den flotte rust farve.

Når corten udsættes for vind og vejr ruster det gradvist, indtil det får den rødlige overflade.

En proces der også nedsætter korrosionshastigheden 4-8 gange i forhold til almindeligt jern og stål. Derved holder cortenstål kanter meget længere end kantsætning i almindeligt stål.

Special radius

Hos By Bang mulighed for at lave afgrænsninger i alle radius. Det betyder at vi kan lave stål kanter i flotte former. En kantsætning eller afgrænsning understreger og markerer et projektets arkitektoniske linjer og udtryk. Stålkanterne giver en flot finish og inddeling af det færdige uderum.

Montage af stålkanter

Stålkanterne fås til montage med spyd eller med fodbeslag. Alt efter hvilket underlag de skal anvendes på.

Stålkanter med spyd er mest brugt i anlægsarbejde. Der påsvejses rør for løse spyd og kanterne samles med medfølgende samlebeslag, hvormed man bolter kanterne sammen.

Værksted

Hos By Bang A/S har vi vores eget smedeværksted, med diverse stålbearbejdnings maskiner, som tillader os at hjælpe vores kunder med forskellige ønsker.

Vi har bl.a. en vandstråleskærings maskine, som sikrer at vi kan skære i stål med et rent snit uden varmepåvirkning. Derudover har vi en valsnings maskine som tillader os at tilpasse stålet til special radius.

Læs mere omkring vores værksted her.