Designer bænke


BY BANG er dansk design og håndværk med mange års erfaring indenfor produktion af møbler og uderums inventar. Design, konstruktion og produktion under samme tag i Randers. Vi har et bredt udvalg af designer bænke og plinte i vores produkt program.
Vi designer og producerer også bænke og møbler til specifikke projekter og det enkelte uderum. Vi har klassiske bænke, moderne bænke, bænke i vedligeholdelsesfri recyclingplast eller i smukt mahogni hårdttræ. Vi har et fleksibelt smedeværksted der kan lave al slags bænke og plinte, så som krumme bænke, lange plinte, cirkelbænke eller bænke og møbler med flere funktioner.


Vi tilbyder også driftsøkonomiske løsninger indenfor bænke renoveringer. Vi forhandler unikke planker af 100 % ren recyclingplast. Denne plast har helt specielle fordele i henhold til drift – udendørs bænke og plintene holder i mange år uden vedligehold, da plankerne ikke kan rådne eller miste farve.
Vi tilbyder også en ny galvanisering af stel ved bænke renovering.

Århus bænk, Randers bænk, Københavner bænk, cirkelbænk, retro bænk, klassiske bænke, moderne bænke osv. Hos BY BANG kan vi imødekomme jeres behov for uderums møbler for park og byrum.