Cirkelbænk
Crepa2
Københavnerbænken
Bosco plint
møbelserie, plinteserie, Lungo plint bænk fra by bang. Dansk design og håndværk
Classico bænk
retro bænk, klassisk bænk, komfortabel, park og by, BY BANG
comodo, komfort, bekvem, comfort, behagelig bænk, bænk, bord, plint, møbelserie, park og by, design bænk
Crepa klassisk bænk fra BY BANG
Oblique bænk fra BY BANG - stilren og komfortabel

Designer bænke


BY BANG er dansk design og håndværk med mange års erfaring indenfor produktion af møbler og uderums inventar. Design, konstruktion og produktion under samme tag i Randers. Vi har et bredt udvalg af designer bænke og plinte i vores produkt program.
Vi designer og producerer også bænke og møbler til specifikke projekter og det enkelte uderum. Vi har klassiske bænke, moderne bænke, bænke i vedligeholdelsesfri recyclingplast eller i smukt mahogni hårdttræ. Vi har et fleksibelt smedeværksted der kan lave al slags bænke og plinte, så som krumme bænke, lange plinte, cirkelbænke eller bænke og møbler med flere funktioner.


Vi tilbyder også driftsøkonomiske løsninger indenfor bænke renoveringer. Vi forhandler unikke planker af 100 % ren recyclingplast. Denne plast har helt specielle fordele i henhold til drift – udendørs bænke og plintene holder i mange år uden vedligehold, da plankerne ikke kan rådne eller miste farve.
Vi tilbyder også en ny galvanisering af stel ved bænke renovering.

Århus bænk, Randers bænk, Københavner bænk, cirkelbænk, retro bænk, klassiske bænke, moderne bænke osv. Hos BY BANG kan vi imødekomme jeres behov for uderums møbler for park og byrum.

Plinteserier med uendelige muligheder


Vores plinteserier fås alle i flere forskellige vinkler og grader, hvilket gør, at de kan sættes sammen i et utal af variationer. Meget populært er det, at sammensætte plintene og bænkene i en cirkel omkring et træ, hvilket udnytter plads og skaber en hyggelig atmosfære i skyggen af træets krone.


Memphis Mansion showroom


Graceland-bænken er vores Curvo plint med individuelle tilpasninger. Bænken indbyder til hygge og samvær omkring Elvis statuen, med udsigt til Elvis huset, terrassen og hans ny opførte barndomshjem.

Se flere cases og referencer under projekter