FREMTIDENS VOLLSMOSE

Fremtidens Vollsmose er både et stort byggeprojekt og et stort socialt projekt rettet mod at udvikle en af Odenses bydele for at bringe den tættere på resten af byen og øge livskvaliteten der.

Fremtidens Vollsmose-projektet rummer mange forandringer og et stort boligområde. By Bang A/S deltager der som en af de store leverandører af bymøbler. Udover vores basisprodukter har vi udviklet en række specielle efter de tiltag, som vores custmore har leveret. Disse omfatter både funktionelle og dekorative elementer af bydesign: fleksible plinte, lyskasser i cortenstål, overdækninger til cykelparkering, specielle bænke m.m. Nogle af disse produkter kan du se på slides i ovenstående og i listen med billeder i nedenstående.

Du kan også se flere billeder samt den generelle information om projektet på dets officielle hjemmeside her.

Til første etape af Fremtidens Vollsmose, skal By Bang fremstille Cortenstål plinte og kasser med lys i. Plintene er fremstillet i kraftigt cortenstål med huller i diameteren 22-54mm. Plintene er beklædt med mahogni planker 45x70mm. Indvendigt er de forsynet med et 700 lumen LED bånd samt matte akrylplader.

2 år efter

Der arbejdes stadig på fuld kraft på Vollsmose projektet. Man er nået til inventar-delen i Hybenhaven.

Hertil har By Bang fremstillet solide plinte i cortenstål, med indbygget lys. Disse går igen i resten af parkerne. Derudover er Hybenhaven også beriget med vores nye Giro cirkel-bordbænkesæt, som er malet i en flot corten farve, som matcher plintene. Giro bordbænkesættet giver plads til op til 10 personer, med massere af benplads.

Tættere på beboelseshusene er der nu vores Casa 44 cykeloverdækninger og store pergolaer lavet i cortenstål for at matche andre elementer i bydesignet.

 

Produkter, som indgår i projektet

Plint
med lys

Læs mere her

Kasser
med lys i

Læs mere her

BOSCO
specialbænk

Læs mere her

PERGOLA
overdækning

Læs mere her

GIRO
bordbænkesæt

Læs mere her

Corten stål
pullert

Læs mere her