Tryk på foto for at se galleri

Affaldssortering galvaniseret 3 i en udendørs affaldsbeholder til uderum park pladser og gågade BY BANG

Tryk på foto for at se galleri

affaldsspand, skraldespand, affald, skrald, affaldsbeholder

Tryk på foto for at se galleri

Tratto affaldsserie

Tryk på foto for at se galleri

Skraldespande af kvalitetsstål


Skraldespande fra BY BANG består af kvalitetsstål fra danske leverandører, som er efter standard normen: DS/ISO 1461/DIN 50976. Vores høje kvalitet af skraldespande sikrer en lang levetid - også i udsatte udemiljøer. Galvaniserede og almindelige ståloverflader kræver et minimum af vedligeholdelse.
Afhængigt af det miljø spanden er udsat i, er det en god idé, at vaske overflader for salt og andet snavs for en forlængelse af produktets levetid. Skraldespande fås med laserskæring af tekst, logo eller byvåben, som giver et individuelt udtryk.

Fornikling


Hos BY BANG ligges der stor vægt på for- og efterbehandlinger af smedearbejdet. Fornikling er en overfladebehandlings proces, hvorved metalemner påføres en udglattende og metallisk overfladebelægning.

Styrken ved fornikling, findes ved det færdige produkts store slidstyre og korrosionsbeskyttelse. Nikkel har en god nivelleringsevne, dvs. evne til at fjerne mindre ruheder fra emnernes overflade efter slibning eller forarbejdning. Fornikling gør skraldespandens overflade glat og let blålig efter den afsluttende varmebehandling.

Fornikling anvendes som primer for yderligere overfladebehandlinger såsom pulverlakering eller plascoat. Fornikling er derfor en rigtig god løsning når der ønskes en beskyttende base.