Hold byen ren med udendørs skraldespande

Med større fokus på klimavenlighed stiger behovet for miljørigtige affaldsløsninger. Derfor gør bl.a. mange kommuner en indsats for at udbrede mængden af udendørs skraldespande, samt gøre dem mere synlige for borgerne. Foruden at være flotte at se på, skal skraldespandene også være af en ordentlig kvalitet, således at man slipper for vedligehold af skraldespandene.

By Bang tilbyder et stort udvalg af udendørs skraldespande, alt fra små skraldespande i cortenstål til store skraldespande i varmgalvaniseret stål. Derudover er affaldssortering blevet en stor del af vores hverdag, både i privaten samt i det offentlige. Derfor at vi udviklet en række affaldsløsninger til kildesortering.

Med den rigtige type skraldespande på de rigtige steder, kan vi sammen gøre en forskel for klimaet.

Corten affaldsspande

Udover vores galvaniserede affaldsspande, tilbyder vi også affaldsspande i corten stål. Derved dannes der en rødlig rust nuance på spanden. Rusten dannes kun på overfladen, og trænger derfor ikke dybere ind i materialet. Det er blot med til at give et smukt og råt udtryk til der urbane miljø.

Rustfri skraldespand

Vores skraldespande fås også i rustfrit stål med glasblæst udførsel. Glasblæsningen giver beholderen en flot silkeblød mat overflade. Med skraldespande i rustfrit stål er man sikker på at spanden aldrig forgår.

Intelligente skraldespande

Hos By Bang fremstiller vi intelligente skraldespande som er fremtidssikrede, således at de kan anvendes i mange år.

Hos By Bang fremstiller vi miljøvenlige og bæredygtige affaldsbeholdere.
Vi har en kort transporttid af vores fremstillings dele og forarbejdnings processer, da vi kun gør brug af danske leverandører. Derudover gør en stor ære i at fremstille med fokus på kvalitet. Derfor tør vi give 10 års garanti på vores skraldespande. Dermed skal spandene ikke udskiftes så ofte som spande af dårligere kvalitet.

Vi tilbyder affaldssortering level-sensor i vores spande som fortæller hvornår spanden skal tømmes. Dette skåner miljøet, da man slipper for at køre ud til tomme affaldsspande. Dermed reduceres også omkostningerne ved affaldshåndtering.

Affaldsløsninger

Skraldespande fra By Bang fås med en række affaldsløsninger, som gør spandende unikke.
 • Kapacitet på alt fra 30L til 120L.
 • Mulighed for sensor som måler fyldningsgraden.
 • Solceller til generering af strøm til eks. LED lys.
 • Fås med plads til rottefælder til skadedyrs bekæmpelse.
 • Mulighed for fraktioner for affaldssortering.
 • Vores affaldsbeholdere kan også leases efter aftale.
 • Affaldsbeholdere med LED Lys

  Affaldsspande kan være svære at se i nattens mørke hvor der ikke er gadebelysning. By Bang er kommet dette problem til livs ved at tilbyde affaldsbeholdere med integreret LED lys. Lyset tænder og slukker helt automatisk, når der hhv. dag og nat. Dette LED lys forsynes med energi fra indbyggede solceller på toppen af affaldsspanden.

  Skraldespande i kvalitets stål

  Skraldespande fra BY BANG består af kvalitetsstål fra danske leverandører, som er efter normen: DS/ISO 1461/DIN 50976. Vores høje kvalitet sikrer en lang levetid - også i udsatte udemiljøer. Galvaniserede og almindelige ståloverflader kræver et minimum af vedligeholdelse.
  Spandene fås med laserskæring af tekst, logo eller byvåben, som giver et individuelt udtryk.

  Skraldespande fra By Bang gennemgår en længere proces fra vi modtager det rå stål, til kunden får det færdige produkt:

  • Stålet vandskæres og skarpe kanter slibes
  • Skraldespande valses/svejses og prøve samles
  • Galvaniseres
  • Før pulverlakering slibes de igen, således at der ikke er nogle skarpe kanter.
  • Affaldsspandene primes og pulverlakeres
  • Spandene samles efter pulverlakering
  • Kvalitetskontrol af det færdige produkt

  Kontakt os gerne for at høre nærmere, på tlf.: 86 41 21 44 eller info@bybang.dk.