en cirkelbænk i cortenstål og belkædt med mahogni stave med en lille dreng der sidder på den

By Bang på Have & Landskab 2023

Vi glæder os til at se jer på den største industrimesse i regionen for et af de områder, vi virkelig brænder for. På Have & Landskab kan i se vores bedste byrumsinventar, såsom Århus og Comodo bænke, Cestino affaldsbeholderserie samt Parklio automatiske parkeringsbarrierer.

Ifølge Have & Landskabs hjemmeside, fagudstillingen “samler alle væsentlige aktører, der arbejder med planlægning, etablering og vedligeholdelse af by- og grønne områder, friarealer, legepladser, sports- og golfbaner samt naturområder.

 

Have & Landskab går forrest, når det gælder profilering af branchen og styrke den grønne identitet i samfundet. HL udstillingen er det førende møde- og forretningssted, hvor købere og planlæggere mødes med professionelle udbydere på tværs af brancher.”

 

Se By Bangs profil på H&L’23 websted her.

Nye produkter:

  • Fodhegn – Enkelt fodhegn til afspærring i park- og byområder.
  • Casa 01 – Billig overdækning som kan anvendes til cykelparkering eller diverse.
  • Casa 22 – Eksklusiv cykeloverdækning med plexiglas tag.
  • Corten pullerter – Sikre pullerter til trafikafspærring i stål, som får en brun patina
  • BEGA Pullertlamper – Lyspullerter af højkvalitets materialer til stier, parker og andre gangarealer, hvor der er behov for belysning i aftentimerne

Nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvor du vil modtage nyheder og tilbud direkte i din indbakke. Det vil være nyheder som f.eks. nye produkter inden de kommer på hjemmesiden, produktkampagner og nye udgivelser fra vores grafiske afdeling. Vores nyhedsbrev sendes kun ud ca. hver anden måned.

Tilmeld nyhedsbrev
Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet via link i bunden af mailen.