casa-22-ceresbyen-4-aspect-ratio-1362-689
en cykeloverdækning i et stilrent og moderne design med et skråt og forstærket tag, fremstillet i galvaniseret og med plads til mange cykler
en cykeloverdækning i et stilrent og moderne design med et skråt og forstærket tag, fremstillet i galvaniseret og med plads til mange cykler
casa-22-ceresbyen-1-aspect-ratio-1362-689
casa-22-ceresbyen-2-aspect-ratio-1362-689

CASA 22

Smuk cykeloverdækning med lexan tag

CASA 22 er det nyeste skud på stammen af cykeloverdækninger fra By Bang.

CASA 22 overdækningen kommer i et stilrent og moderne design med et skråt og forstærket tag. Taget er fremstillet med 16mm lexan plader, som lader sollyset komme igennem. Den seks meter lange cykeloverdækning dækker over 22 cykelpladser.

Cykeloverdækningen er leveret i kraftigt varmgalvaniseret stål, og kan males i forskellige farver for at matche enhver virksomheds branding og stil. Denne elegante overdækning er fremstillet i 200x200mm RHS rør og 3-5mm profiler.

Med et enkeltsiddet grundmodul på 6,25m har CASA 22 plads til hele 11 cykelpladser, samt ekstra 11 pladser i et dobbeltmodul. CASA 22 overdækningen fås både som enkeltsidet, dobbelt siddet samt med eller uden cykelstativer.

LEDER DU EFTER INVENTAR TIL DIT BYRUMSPROJEKT?

Vores eksperter har altid en løsning!


By Bang har et bredt udvalg af produkter, hvoraf en stor del er udviklet i samarbejde med Danmarks førende arkitekter. By Bang er en danskejet virksomhed. Vi regner, tegner, producerer - alt under samme tag. Så har vi fleksibilitet til at tilpasse vores produkter til dine individuelle behov.

Vi fremstiller med bæredygtige materialer, bl.a. vedligeholdelsesfrit genbrugsplast og FSC-certificeret træ og kan levere i DGNB-mål.

Ring til os på tlf. +45 86 41 21 44

Skriv en email på info@bybang.dk

Eller udfyld en nem formular nedunder, og vi kontakter dig selv med yderligere oplysninger om produkten og priseren.


    Downloads