AUTOMATISK PARKERINGS BARRIERE

Registrerer selv når bilen har forladt pladsen

Parklio er en smartphone-styret parkeringbarriere, der beskytter din parkeringsplads og muliggør nøgledeling blandt brugerne. Med Parklio kan du nemt kontrollere og dele din parkeringsplads med andre brugere og gæster via en gratis mobilapplikation. Alt du skal gøre er at fastgøre Parklio med leverede skruer til jorden, og dermed er din parkeringsplads reserveret/beskyttet.

Barriererne har et sæt sensorer der registrerer køretøjets afgange og lukkes automatisk, hvilket resulterer i en bekymrings fri oplevelse.

Den galvaniseret stål base samt pulverlakerede komponenter tillader barrieren at modstå op til 9 ton belastning, imens den selv kun vejer 15 kg. Det hærværkssikre design beskytter barrieren mod hærværk og skader.

Barrieren og alle dens komponenter er designet og lavet til at modstå forskellige vejrforhold såsom regn, sne og ekstreme temperaturer.

Parklio barriere kommer med genopladelige li-ion-batterier, som kan holde op til 6 måneder på en opladning. Derudover er der mulighed for konstant strømforsyning med 90V-250V AC.

Barrieren er udstyret med et moderne solpanel til bæredygtig opladning.
I tilfælde af overdreven kraft, er udskiftning af sikkerhedsnålen hurtig og nem.

Hvad så når solen ikke skinner?

Den automatiske parkeringsbom virker selv i vinterperioden, hvor der er sparsomt med sollys. Test viser at der ikke skal ret meget sollys til for at solcellerne holder batteriet opladt.

Med mulighed for batteribackup vil der altid vil være strøm til bommen. Det er muligt at følge med i batteritilstanden via en app. Derudover kan bommen også betjenes manuelt med nøgle.

Se videoer af den automatiske parkerings barriere her