kantsætning i corten stål ved siden af cirkelbænk
kantsætning i corten stål ved siden af cortenvæg i Vollsmose
kantsætning i corten stål som en plantekumme
kantsætning i corten stål som kantafgrænsning
kantsætning i corten stål med en bænk monteret på og som plantbed
kantsætning i corten stål som plantbed

STÅLKANT MED SPYD

Kreativ kantsætning for terrænsikkerhed og æstetik

Kantsætning velegnet for blødt underlag samt nedstøbning i beton.

Det er nogle gange svært at bemærke kantsætningen, men som vores erfaring viser, er den et væsentligt element i mange byrumsprojekter.

Stål kantsætning med spyd egner sig bedst for montering i jord eller blødt underlag, men kan med fordel også monteres i beton. Kantafgrænsning med spyd sikrer et fast greb og terrænsikring på skråninger eller hvor kantafgrænsningen støder op til andet underlag.

Spydlængde afhænger af højde og varierer fra 300-600 mm.

Corten stål kantsætning giver et rigtigt godt finish og får anlægsarbejdet til at fremstå elegant og stilfuldt. Stålkanter er også et meget fleksibelt element i landskabsdesign. En kantsætning kan opsættes som afgrænsning af blomsterbede, højbede og stier eller mellem forskellige typer belægning og niveauer i terrænet. By Bang har også fremstillet en stålkant med en bænk monteret på!

Derudover er kantsætning en effektiv terrænsikring og benyttes ofte i klimatilpasnings projekter, eks. ved opførsel af skybrudsveje og regnvandsmagasiner.

Stål- og jernkanter, der er populære materialevalg og kan males eller galvaniseres. Corten stål er dog et hyppigt materialevalg pga. den flotte rødbrune rustfarve der hurtigt dannes af vind og vejr. En process der også nedsætter korrosionshastigheden 4-8 gange i forhold til almindeligt jern og stål.

Se også vores corten plantekasser.

LEDER DU EFTER INVENTAR TIL DIT BYRUMSPROJEKT?

Vores eksperter har altid en løsning!


By Bang har et bredt udvalg af produkter, hvoraf en stor del er udviklet i samarbejde med Danmarks førende arkitekter. By Bang er en danskejet virksomhed. Vi regner, tegner, producerer - alt under samme tag. Så har vi fleksibilitet til at tilpasse vores produkter til dine individuelle behov.

Vi fremstiller med bæredygtige materialer, bl.a. vedligeholdelsesfrit genbrugsplast og FSC-certificeret træ og kan levere i DGNB-mål.

Ring til os på tlf. +45 86 41 21 44

Skriv en email på info@bybang.dk

Eller udfyld en nem formular nedunder, og vi kontakter dig selv med yderligere oplysninger om produkten og priseren.


    Downloads