Bordbænkesæt til park og have


Det er hyggeligt og rart at sidde sammen og spise. Derfor er bænkesæt en god investering i park, by og landskab. BY BANG tilbyder flere forskellige designs, med forskellige egenskaber og fordele.

Vores Quattro bænkesæt er fx nedstøbt via bordets søjle og alle siddepladser svæver derfor frit, hvilket gør græs slåning lettere. Vores Mezzo bordbænk har kun én sidde side og er oplagt i områder, hvor der er en udsigt at nyde.

Ligesom vores bænke program, designer og producerer vi også bordbænkesæt til det enkelte projekt eller rum – multifunktionelle bænkesæt, driftsøkonomiske bænkesæt med recycling plank og stel i galvaniseret stål. Vi kan tilbyde netop dét, som projektet har behov for og vi kan altid tilpasse mål på vores eksisterende bænkesæt.

Simplificeret og æstetisk design


Bordbænkesæt er en populær og komplet løsning i park og byrum. BY BANGs bordbænke er - udover et eksklusivt design - produceret i høj kvalitet, hvilket gør vores bænke yderst solide og holdbare i udsatte miljøer. Hertil er der også fokuseret på en god siddekomfort og individuelle tilpasninger.


BY BANG ligger stort arbejde i at simplificere vedligeholdelse af produkter til vores kunders fordel. Ved BY BANGs byrumsinventar stræbes efter, at minimere synet af skruer og bolte for et rent design. Dette gøres ved brug af rustfrie skruer, som matcher stellets farve. Og træet fræses ind i stellet for et mere æstetisk design. Fastgørelse af bænken sker med rustfrie bolte, skjult så meget som muligt.

Der fokuseres på små detaljer for et fuldendt design.