brugervenligt bordbænkesæt, Bordbænkesæt, bordbænk, bænkesæt. Opsat ved Graceland Randers beklædt med hårdttræ. Quattro bordbænkesæt til park, by og ude arealer.
campo, rasteplads, bordbænkesæt er fremstillet i slidstærk galvaniseret stål og beklædt med vores vedligholdelsesfri recyclingplast. Optimal til hårde miljøer
bænkesæt, Crepa bordbænk, bænk, bord, udendørs møbler
udsigtsbænk, Bordbænk panca fra BY BANG i recyclingplast eller hårdttræ

Møbler til park og byrum - Bordbænkesæt


Det er hyggeligt og rart at sidde sammen og spise og derfor er bordbænkesæt en god investering i park, by og landskab. BY BANG har bordbænkesæt i flere forskellige designs og med forskellige egenskaber og fordele.

Vores Quattro bordbænkesæt er fx nedstøbt via bordets søjle og alle siddepladser svæver derfor frist, hvilket gør græsslåning lettere. Vores Mezzo bænkesæt har kun én sidde side og er oplagt i områder, hvor der er en udsigt at nyde.

Ligesom vores bænke program, designer og producerer vi også bordbænkesæt til det enkelte projekt eller rum – multifunktionelle bænkesæt, driftsøkonomiske bænkesæt med recycling plank og stel i galvaniseret stål. Vi kan tilbyde netop dét, som projektet har behov for og vi kan altid tilpasse mål på vores eksisterende bordbænkesæt.

Simplificeret og æstetisk design


Bordbænkesæt er en populær og komplet løsning i park og byrum. BY BANGs bordbænkesæt er - udover et eksklusivt design - produceret i høj kvalitet, hvilket gør vores bordbænkesæt yderst solide og holdbare i udsatte miljøer. Hertil er der også fokuseret på en god siddekomfort og individuelle tilpasninger.


BY BANG ligger stort arbejde i at simplificere vedligeholdelse af produkter til vores kunders fordel. Ved BY BANGs byrumsinventar stræbes efter, at minimere synet af skruer og bolte for et rent design. Dette gøres ved brug af rustfrie skruer, som matcher stellets farve. Og træet fræses ind i stellet for et mere æstetisk design. Fastgørelse af bænken sker med rustfrie bolte, skjult så meget som muligt.

Der fokuseres på små detaljer for et fuldendt design.