Kørestolsvenlig rundt bordbænkesæt i galvaniseret stål og beklædt med mahogni stave
Kørestolsvenlig rundt bordbænkesæt i galvaniseret stål og beklædt med mahogni stave
Kørestolsvenlig rundt bordbænkesæt i galvaniseret stål og beklædt med mahogni stave
Kørestolsvenlig rundt bordbænkesæt i galvaniseret stål og beklædt med mahogni stave

GIRO 2

Rundt bordbænkesæt til det moderne bymiljø

GIRO 2 er en helsvejset udgave af det populære GIRO bordbænkesæt. Den ny model af det rundt bordbænkesæt i stål og træ er skræddersyet til det moderne bymiljø, med en særlig vægt på let tilgængelighed og handicapvenlighed. GIRO 2 er designet for at fremme et smukt og inklusivt bymiljø, hvor alle føler sig velkomne.

Udendørs bordbænkesæt til parker, boligområder og torve

Til forskel fra sin forgænger, er GIRO 2 bordbænkesæt en helsvejset, fritstående model. Der tilbyder øget fleksibilitet i placeringen og gør det muligt for GIRO 2 at integrere harmonisk i en mangfoldighed af udendørs rum. GIRO 2 kan placeres i forskellige rum, herunder fra parker og gader til boligbygninger og institutionelle gårde.

Denne model er designet til at stå frit og fast, uanset omgivelserne, hvilket giver en unik mulighed for at skabe dynamiske og fleksible mødesteder udendørs.

Vedligeholdelsesfrit bordbænkesæt i galvaniseret stål og FSC-certificeret træ

Med en imponerende diameter på Ø2870 mm tilbyder GIRO 2 rigelig plads til ca. 10 personer. Det gør det runde bordbænkesæt ideel til både små og større sammenkomster som familiefester og sociale arrangementer samt frokostpauser på skolen eller picnic i parken.

Dens helsvejste konstruktion i varmgalvaniseret svensk stål garanterer både holdbarhed og modstandsdygtighed mod vejrets elementer og sikrer en lang levetid. Galvaniseret stål kræver ingen vedligeholdelse. Derfor er møbler lavet af dette materiale en driftsøkonomisk investering for kommuner, boligforeninger og institutioner.

GIRO 2 rundt bordbænkesæt er beklædt med enten FSC-certificeret mahogni- eller egetræ, som understreger vores forpligtelse til bæredygtighed i produktionen. Træbeklædning kan oliebehandles efter ønske. Olie eller lak kan øge træets holdbarhed og forlænge bordets levetid endnu mere. Udover olieret mahognitræ beholder sin oprindelige røde farve i lang tid. På den måde få du ikke bare funktionelle, men også smukke bymøbel til de næste år.

GIRO 2 er en handicapvenlig løsning for socialt samvær

GIRO 2 rundt bordbænkesæt er tegnet med særlig opmærksomhed på at imødekomme behovene hos kørestolsbrugere. En afstand på 1250mm mellem bænkens ender tillader nem adgang for op til to kørestole. Samtidig der stadig er plads til ca. 10 personer.

Det gør GIRO 2 údendørs bordbænkesæt til det perfekte valg for en bred vifte af sociale sammenkomster, hvor inklusion og tilgængelighed er i højsædet.

Bestil et rundt bordbænkesæt fra By Bang og skab fællesskab i det offentlige rum

GIRO 2 bordbænkesæt i gavlaniseret stål og FSC-certificeret træ er en ideel løsning for enhver, der værdsætter design, funktionalitet og bæredygtighed i deres udendørs møbler. Det er et produkt, der ikke blot forbedrer det æstetiske udtryk i byrum og uderum, men også fremmer social inklusion og fællesskab.

Ring i dag på 86 41 21 44 eller send en mail til info@bybang.dk og få yderlige oplysninger om GIRO 2. Kontakt os nu og hør mere om, hvordan du kan anvende runde bordbordbænkesæt fra GIRO-serien og vores andre møbler som løsninger i dine opgave indenfor byrum og landskab. Vores team står klar til at yde personlig assistance og vejledning for at sikre, at du får det optimale bordbænkesæt til dit projekt.

LEDER DU EFTER INVENTAR TIL DIT BYRUMSPROJEKT?

Vores eksperter har altid en løsning!


By Bang har et bredt udvalg af produkter, hvoraf en stor del er udviklet i samarbejde med Danmarks førende arkitekter. By Bang er en danskejet virksomhed. Vi regner, tegner, producerer - alt under samme tag. Så har vi fleksibilitet til at tilpasse vores produkter til dine individuelle behov.

Vi fremstiller med bæredygtige materialer, bl.a. vedligeholdelsesfrit genbrugsplast og FSC-certificeret træ og kan levere i DGNB-mål.

Ring til os på tlf. +45 86 41 21 44

Skriv en email på info@bybang.dk

Eller udfyld en nem formular nedunder, og vi kontakter dig selv med yderligere oplysninger om produkten og priseren.


    Downloads