Askebæger, ask, cigaret skodder, ren udemiljø, uderum, park og by, BY BANG
Askebæger Cenere-due
Udendørs askebægre Ø200

Udendørs askebægre


Efterladte cigaret skodder ser ikke pænt ud - hvad enten det er foran virksomhedens udearealer eller i byrummet. Dette kan i værste fald være med til at holde folk fra, at komme forbi gaden, forretningen eller virksomheden. Vores askebægre er brandsikre og har en stor volumen samt brugervenlig tømning

Med et udendørs askebægre giver i rygerne mulighed for, at komme af med deres cigaretskodder. Dermed slipper i for at bruge tid på at holde pladsen pæn og ren.
BY BANGs udendørs askebægre fås både som fritstående, til nedstøbning eller som væghængt - alle med praktisk og brugervenlig tømning af stål inderspand.

Med eget værksted, kan vi tilpasse askebægrene efter jeres ønsker og behov. Så tøv ikke med at kontakte os på tlf.: 86 41 21 44.

En naturlig sammenhæng


Med pulverlakering får man et askebæger, som kan gå i tråd med miljøets æstetik og farver. Derved skabes en naturlig sammenhæng. Pulverlakeringen er modstandsdygtig og slidstærk. Askebægre fremstillet i stålplade har mulighed for laserskæring af logo, ikon eller tekst.

Se en lille video indeholdende udendørs askebægre her