udendørs askebægerpullerter til cigaretskod
udendørs askebægerpullerter til cigaretskod

ASKEBÆGERPULLERTER

Udendørs askebæger til fastboltning eller nedstøbning

AGGLO er en innovativ løsning til at bekæmpe cigaretskod affald og beskytte fodgængere, med samme effektivitet som andre pullerter til installation på fortove. Disse specielle udendørs pullerter med askebæger passer perfekt sammen med andre udendørsmøbler og kan placeres både i i private og offentlige områder.

Disse askeægre leveres i to varianter: som AGGLO askebægerpullert og som Cigaretpullert. Begge modeller leveres i kvalitetsstål og kan males i en række RAL-farve. Cigaretpullert rummer op til 1500 cigaretskod, mens AGGLO er større og kan rummer op til 3000 cigaretskod.

Begge pullerter fremstilles med en plade ved indkasten, der gør det muligt at slukke cigaretter og forhindrer større genstande i at falde ned i pullerten. AGGLO og Cigaretpullert er nemme at rengøre og tømme gennem en prop i bunden.

LEDER DU EFTER INVENTAR TIL DIT BYRUMSPROJEKT?

Vores eksperter har altid en løsning!


By Bang har et bredt udvalg af produkter, hvoraf en stor del er udviklet i samarbejde med Danmarks førende arkitekter. By Bang er en danskejet virksomhed. Vi regner, tegner, producerer - alt under samme tag. Så har vi fleksibilitet til at tilpasse vores produkter til dine individuelle behov.

Vi fremstiller med bæredygtige materialer, bl.a. vedligeholdelsesfrit genbrugsplast og FSC-certificeret træ og kan levere i DGNB-mål.

Ring til os på tlf. +45 86 41 21 44

Skriv en email på info@bybang.dk

Eller udfyld en nem formular nedunder, og vi kontakter dig selv med yderligere oplysninger om produkten og priseren.


    Downloads