pug - 7
pug - 8
pug - 1
pug - 2
pug - 3
pug - 4
pug - 5
pug - 6

PUGGAARDSGADES KARREEN KØBENHAVN

By Bang er med i områdefornyelsen af Puggaardsgades karréen!

 

Selvom vi altid er glade for at levere basisprodukter til vores kunder, trives vi, når vi deltager i større projekter, hvor der er behov for en linje af skræddersyet byruminventar. Det fik vi for noget tid siden en mulighed for. Københavns Kommune gennemfører hvert år flere fælles gårdhaveprojekter i byen. For nogle år siden var Puggaardsgade-karréen udvalgt til det. Tidligere var karréen optaget af affaldscontainere, der stod uden ordre, cykler placeret langs hele gårdens vægge. Den manglede beplantning, rum for fællesskab og hygge.

 

Det blev besluttet at ændre det og gør området, der også var adskilt af hegn, til en fælles gårdhave, åben for alle beboere til at tilbringe tid der med naboer, familier eller venner.

 

Efter området var ryddet ud og renoveret, var det By Bangs tur til at dekorere gårdens indre med plantekasser og bænke specielt designet til dette projekt, fremstillet i galvaniseret stål og beklædt med mahogniplanker. Bænkene er placeret gennem hele gården, hvor der før stod affaldscontainere, mens plantekummerne var placeret ved siden af dem eller i nicherne mellem husene, hvor der var anbragt små haver. Affaldscontainerne, der før stod kaotisk, blev samlet og gemt af By Bang under to pergola-lignende overdækninger beklædt med træ.

 

Som resultat, er Puggaardsgades karréen fuldstændig forvandlet til et helt nyt indbydende område designet til komfortabelt liv for Københavns Indre Bys indbyggere. By Bang er glad for at have deltaget i projektet og glæder sig til at se, hvordan karréen er brugt dagligt.

 

Produkter, som indgår i projektet

PLANTEKASSER
med mahogni

Læs mere her