kreative kompositioner med bogstaver i corten-, galvaniseret eller malet stål
en stor cortenstål plantekasse i By Bangs værksted
en stor cortenstål plantekasse i By Bangs værksted
en stor cortenstål plantekasse i By Bangs værksted
store cortenstål plantekasser i By Bangs værksted
hospitalets gårdhave med By Bangs cafestoler, plantekasser med bænk og bordbænkesæt
hospitalets gårdhave med By Bangs cafestoler, plantekasser med bænk og bordbænkesæt

NY PSYKIATRI BISPEBJERG

By Bangs plantekasser Ny Psykiatri Bispebjerg

Endnu et spændende projekt med flere varianter af vores plantekasser med bænk og træ på siderne er fremstillet til Ny Psykiatri Bispebjerg, hvor Hoffmann A/S står som hovedentreprenør. Plantekasserne er placeret i hospitalets gårdhaverne sammen med flere af By Bangs uderumsprodukter, så som de klassiske cafestole, Facile bordbænkesæt og vores nye askepullerter.

Hospitalets patienter får den bedste pleje, så vi har gjort os umage for at levere de bedste kvalitetsprodukter til netop dette projekt. Hver plantekasse er leveret i en unik form, hvor nogle er med bænke i mahogni træ, så patienterne eller de besøgende kan hvile sig udenfor i den friske luft.

Højbede er fremstillet i cortenstål, der inden for kort tid får en flot brun patina, der passer godt til de brune vægge på hospitalets gårdhave.
Vi ser frem til etape 2, som udfolder sig i år 2024.

Lidt om projektet

Ny Psykiatri Bispebjerg er et helt nyt lægekompleks, der skal rumme Psykiatrisk Center København, når det flytter ind i de nye vægge. Det nye behandlingssted skal have 200 individuelle pladser til rådighed. Projektet involverer arkitektoniske og designmæssige innovationer, der skal skabe behagelige omgivelser og garantere et behageligt ophold for klinikkens patienter. Udover at skabe det hyggelige miljø i gårdhaver, fremstiller By Bang også flere cykelparkeringsskure på en senere etape.

Produkter, som indgår i projektet

Plantekasser
med bænk

Læs mere her

COMODO 2
cafestol

Læs mere her

FACILE
bordbænkesæt

Læs mere her

LEDER DU EFTER INVENTAR TIL DIT BYRUMSPROJEKT?

Vores eksperter har altid en løsning!


By Bang har et bredt udvalg af produkter, hvoraf en stor del er udviklet i samarbejde med Danmarks førende arkitekter. By Bang er en danskejet virksomhed. Vi regner, tegner, producerer - alt under samme tag. Så har vi fleksibilitet til at tilpasse vores produkter til dine individuelle behov.

Vi fremstiller med bæredygtige materialer, bl.a. vedligeholdelsesfrit genbrugsplast og FSC-certificeret træ og kan levere i DGNB-mål.

Ring til os på tlf. +45 86 41 21 44

Skriv en email på info@bybang.dk

Eller udfyld en nem formular nedunder, og vi kontakter dig selv med yderligere oplysninger om produkten og priseren.


    Downloads