BY BANG har egen produktion og værksted, hvor vi har et bredt udvalg af maskiner. Med egen produktion kan vi imødekomme kunde tilpassede forespørgsler, hvor der ikke er langt fra tanke til handling.

 

VANDSTRÅLESKÆRINGS MASKINE

Som noget helt unikt har vi vores egen vandstråleskærings maskine. Fordelen ved vandstråleskæring er, at man undgår at påvirke materialet med varme og snittet bliver meget rent selv ved tykke emner.

Maskinen kan skære i materialetykkelser op til 150 mm – først og fremmest i materialer som stål og metal, men også kunststof, recyclingplast planker, træ og lignende materialer. Største format er 3000 x 1500 mm ved vandskæring. Vandskæringen sker med koldt vand tilsat sandkorn ( Abrasiv vandskæring) som med et tryk på 3600 bars sendes mod materialet via en 0,9 mm dyse.

Med egen vandstråleskærings maskine kan vi skære tekst, logo eller et helt unikt design. Vi er et fleksibelt og hurtigt-arbejde værksted med sans for det gode håndværk og en god kvalitet.

Fordele ved vandstråleskæring:

  • Ingen varmehærdninger af randzonen. Oprindelige materialeegenskaber bevares.
  • Behov for efterbearbejdning er lille – i nogle tilfælde unødvendig.
  • Meget nøjagtig og ingen deformation af det tilbageværelse materiale.
  • Sikkert arbejdsmiljø og fremstilling med afskærmning fra operatøren.

VALSNING

BY BANGs værksted har mange års erfaring med valsning og har derfor stort kendskab til kvaliteter og metoder. På vores værksted har vi to valser, hvorved vi kan imødekomme flere forespørgsler – ingen opgave er for lille eller for stor. Vores valse er især gode til kantsætning i 10 mm stål.

Med et bredt udvalg af maskiner på vores værksted kan vi helt eller delvist undgå svejsninger, hvilket giver et flot slut produkt.

Specifikationer valser:
DAVI MCA 4 valset med kapacitet på 2000 mm x 8 mm i stål |
MG MH 4 valset med kapacitet 1750 mm x 4 mm i stål.

Gældende for begge valse – jo smallere stykker des tykkere plader.