Flot design og funktionalitet


By Bang tilbyder et bredt sortiment af cykelstativer i mange forskellige former og variationer. Vi sætter en ære i, at producere stativerne i højeste kvalitet.
Er du på udkig efter anderledes design, så finder du det her. Vores stativer er typisk modulopbygget, dvs. at de nemt kan udvides uden at det koster en bundegård.


Se en lille video af vores stativer her

Design og værksted under samme tag


Hos By Bang fremstiller vi cykelstativer efter dine mål og ønsker. Vi har mange års erfaring i at fremstille stativer efter dine behov. Hvad enten du har behov for klassiske cykelstativ, eller stativer i unikke mål og former, hjælper vi dig med en god løsning. Vi designer og produktudvikler løbende i fællesskab med vores kunder, da langt fra alle behov er ens. Vi har et produktprogram for cykelparkering, som omfatter cykelstativer med plads til 1, 2, 5 eller 10 cykler. Disse kan forlænges efter behov. Derudover har vi nogle til montering på væg eller på søjle til nedstøbning. Cykelbøjlerne på vores produkter er designet til at, kunne passe alle standard cykeldæk samt mountainbike dæk og er samtidig skånsomme mod cyklens hjul.