OMEGA cykelstativ
Bici 4F cykelstativ
Bici 5C cykelstativ
Cykelstander
Singola stand
Farfalla stativ

Cykelstativ i flot design


By Bang tilbyder et bredt sortiment af cykelstativer i mange forskellige former og variationer. Vi sætter en ære i, at producere stativerne i højeste kvalitet.
Er du på udkig efter cykelstativ, som skiller sig ud designmæssigt, så finder du det her. Vores cykelstativ er typisk modulopbygget, dvs. at de nemt kan udvides uden at det koster en bundegård.

Design og værksted under samme tag


Hos By Bang fremstiller vi cykelstativ efter dine mål og ønsker. Vi har mange års erfaring i at fremstille cykelstativ efter dine behov. Hvad enten du har behov for klassiske cykelstativ, eller stativer i unikke mål og former, hjælper vi dig med en god løsning. Vi designer og produktudvikler løbende i fællesskab med vores kunder, da langt fra alle behov er ens. Vi har et produktprogram for cykelparkering, som omfatter cykelstativ med plads til 1, 2, 5 eller 10 cykler. Disse kan forlænges efter behov. Derudover har vi cykelstativ til montering på væg eller på søjle til nedstøbning. Cykelbøjlerne på vores produkter er designet til at, kunne passe alle standard cykeldæk samt mountainbike dæk og er samtidig skånsomme mod cyklens hjul.