Kantsætning i genbrugsplast

By Bang tilbyder kantsætning i genbrugsplast til diverse formål. Hver type kantsætning har sine styrker og anvendelses formål.

Kantsætning og bedafgrænsning er et stort område, hvor kun fantasien sætter grænser. Plastplanker kan laves i mange af vores genbrugsplast produkter – sveller, palisader, planker eller L-sten.

Sveller er som oftest tykke, solide og robuste. Derfor benyttes de typisk som kanter omkring en legeplads. De stables ovenpå hinanden for at opnå den ønskede højde.

Palisader er også velegnede til legepladser eller til afgrænsning imellem bed og sti. Med palisaderne opnår man hurtigt den ønskede højde. De er typisk imellem 60-100 høje, med et indhak for lettere montering. Palisadestolperne graves typisk 1/3 ned i jorden.
Kantsætning med not-fer plank er god som en højere kantsætning, hvor der dannes en ‘væg’. Not-fer plankerne samles ind i hinanden og skaber en flot overflade uden samlinger med søm – udseende meget lig træ.

Kantsætning med plug-in er til trods for størrelsen et solidt kant-system, med en nem og sikker konstruktion der gør den effektiv i mange opgaver.

Derudover findes der en række andre typer plast kantsætning til special projekter.