Not-fer-Recycling-plast-planker-aspect-ratio-1362-689
genbrugsplast planker til landskab
genbrugsplast planker til landskab
Not-fer genbrugsplast planker til bedafgrænsning
Not-fer genbrugsplast planker til bedafgrænsning

GENBRUGSPLAST PLANKER

Bedafgrænsning med not-fer brædder

Kantsætning med not-fer planker af genbrugsplast. Genbrugsplast plankerne er fremstillet af genbrugt plastik og er derfor den miljørigtige løsning.

Not-fer brædder i genanvendt plast muligører hurtig, let og stabil sammensætning af sin bedafgrænsning. Vores fer og not planker er velegnet til en lang række applikationer, såsom vandrestier, højbede, hestebokse osv.

Plankerne fås i flere dimensioner:

  • 2.8 x 13.8 x 391 cm (Lagervare)
  • 3.2 x 13.8 x 365 cm
  • 3.4 x 13.8 x 365 cm
  • 3.8 x 13.8 x 365 cm

KANTSÆTNING MED NOT FER PLANK
er god som en højere kantsætning, hvor der dannes en ‘væg’. Not-fer plankerne samles ind i hinanden og skaber en flot overflade uden samlinger med søm – udseende meget lig træ. I galleriet er anvendt terrasse plank til konstruktion af blomsterbed.

Ønskes pris på genbrugsplast planker?

Søger du efter priser på disse planker, så er du mere end velkommen til at kontakte os på e-mail: info@bybang.dk eller telefon: 86 41 21 44 og få yderligere oplysninger.

LEDER DU EFTER INVENTAR TIL DIT BYRUMSPROJEKT?

Vores eksperter har altid en løsning!


By Bang har et bredt udvalg af produkter, hvoraf en stor del er udviklet i samarbejde med Danmarks førende arkitekter. By Bang er en danskejet virksomhed. Vi regner, tegner, producerer - alt under samme tag. Så har vi fleksibilitet til at tilpasse vores produkter til dine individuelle behov.

Vi fremstiller med bæredygtige materialer, bl.a. vedligeholdelsesfrit genbrugsplast og FSC-certificeret træ og kan levere i DGNB-mål.

Ring til os på tlf. +45 86 41 21 44

Skriv en email på info@bybang.dk

Eller udfyld en nem formular nedunder, og vi kontakter dig selv med yderligere oplysninger om produkten og priseren.


    Downloads