Hvorfor har vi brug for kildesortering?

Ifølge de seneste data indsamlet af Danmarks Naturfredningsforening producerer en gennemsnitlig husstand 845 kg pr. person. Det er det største antal blandt EU-landene. Store masser af husholdningsaffald kan føre til sygdom, luftforurening og miljøforurening. I et sådant tilfælde bliver det særligt vigtigt at behandle det affald, vi alle producerer, ordentligt.

Der er forskellige behandlingsmuligheder for husholdningsaffald, herunder lossepladser, forbrænding til energi, genbrug og kompostering. Genbrug er den bedste mulighed - det forhindrer ikke kun forurening, men reducerer også behovet for at høste nye råvarer, da de kan hentes fra affaldet, det sparer også energi og hjælper dermed vores samfund til at blive mere bæredygtigt. Dette er den behandlingsmulighed, vi understøtter hos By Bang.

En ordentlig organiseret kildesortering er nødvendig, hvis vi vil kunne genanvende så meget af dette affald som muligt. Danmark er nu på en ambitiøs vej med at sortere affaldet i 9 kategorier, som skal hjælpe os til at reducere 0,7 mio. tons CO2 årligt i 2030. Vi synes, at alle skal bidrage til dette initiativ, så det kan blive til virkelighed.

Affaldsbeholdere til udendørs affaldssortering

Hos By Bang er vi villige til at hjælpe vores samfund på denne vej. Vi producerer ikke affaldscontainere til husholdninger, dog er vi klar til at stå for kildesortering i gaden. Vi har designet flere smarte affaldssorteringssystemer, der sikrer nem og kompakt udendørs affaldssortering på alle offentlige områder. De kan bruges af enten kommuner, institutioner eller private kunder giver mulighed for affaldssortering for fodgængere, besøgende eller kunder.

By Bangs specielle affaldsbeholdere kan bruges til sortering af flere forskellige typer affald. De produceres både som modulerede eller som en kombineret enkelt affaldsbeholder som 3 i én affaldssortering. De er designet i en moderne stil, så de passer godt ind i både by- og landmiljø. Affaldsbeholdere til affaldssortering er fremstillet i kraftigt og vedligeholdelsesfrit varmgalvaniseret eller cortenstål. Vi har egen produktion med vandskæremaskine, hvilket gør os meget fleksible med forskellige tillægsløsninger, såsom skæring af tekst eller kundelogoer, for eksempel navnene på de forskellige typer sorteret affald eller kommunevåben.

By Bang er en fleksibel, projektorienteret virksomhed. Vi opfordrer vores kunder til at kontakte os med deres projekter, og vi vil gøre vores bedste for at finde den affaldssorteringsløsning, der passer til deres behov.