Vedligeholdelsesfrie bomme

Hos By Bang fremstiller vi bomme i forskellige størrelser, både små stibomme og store spærrebomme. Vores bomme er fremstillet i kraftigt varmgalvaniseret stål, som tåler al slags vejr og sørger for at holde uvedkommende ude.

Vi er specialister i at fremstille små som store bomme. Vi har igennem tiden produceret mange former for bomme til div. Virksomheder og kommuner. Uanset ønske om special-mål kan vi altid håndterer opgaven. De fås i størrelserne 1,5-7m i længden.

Sikker parkering med parkeringsbomme

By Bang forhandler også manuelle og automatiske parkeringsbomme. Parkeringsbomme benyttes bl.a. til at parkere din bil sikkert eller til at sørge for reservation af parkeringspladser.

Trafikværn

Stort udvalg af værn til mange formål. Her finder du både stålbøjler til afskærmning og parkering af cykler, samt værn i form af træværn, som beskytter træer, stolper og lygtepæle imod påkørsler. Vores værn fremstilles i varmgalvaniseret stål hvorefter de kan males efter ønske.

Vores trafikværn fås i mange dimensioner. Kontakt os på tlf. 86 41 21 44 eller på info@bybang.dk for en uforpligtende snak omkring hvordan vi kan hjælpe dig.