rustfri vejsøm på spyd med reflekser
rustfri vejsøm med refleks
Vejsøm på plast armering
vejmarkering med rustfri vejsøm
corten-vejsoem-aspect-ratio-1362-689
markeringssøm i cortenstål
Vejsøm i rustfri stål

VEJSØM

Vejsøm fra By Bang fremstilles med fokus på kvalitet og æstetik. For at minimere risikoen for, at reflekserne falder af, fås vores markeringssøm med en indfræsning på toppen. Således at reflekserne ikke er direkte udsat ved overkørsel. Vi laver både indfræsning til stribe- og rund refleks.

Disse vejsøm giver et flot udtryk i bybilledet. Sømmene fås både i rustfirt stål og i corten. De kan både bruges på asfalt, beton og grus, takket være det lange spyd på 200mm (Ø100) og 250mm (Ø140). Spyddet fås dog også i 400mm efter ønske (Ø140).

  • Med eller uden refleks
  • Ø100 og Ø140
  • Fås også i corten (kun uden refleks)

Ønskes pris på disse søm?

Søger du efter priser, er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon: 86 41 21 44 eller e-mail: info@bybang.dk og få yderligere oplysninger.

LEDER DU EFTER INVENTAR TIL DIT BYRUMSPROJEKT?

Vores eksperter har altid en løsning!


By Bang har et bredt udvalg af produkter, hvoraf en stor del er udviklet i samarbejde med Danmarks førende arkitekter. By Bang er en danskejet virksomhed. Vi regner, tegner, producerer - alt under samme tag. Så har vi fleksibilitet til at tilpasse vores produkter til dine individuelle behov.

Vi fremstiller med bæredygtige materialer, bl.a. vedligeholdelsesfrit genbrugsplast og FSC-certificeret træ og kan levere i DGNB-mål.

Ring til os på tlf. +45 86 41 21 44

Skriv en email på info@bybang.dk

Eller udfyld en nem formular nedunder, og vi kontakter dig selv med yderligere oplysninger.


    Downloads