Markeringssøm


Markeringssøm kan bruges på næsten alle typer af underlag såsom græs, fliser, grus, beton mm. Mange benytter vejsøm i forbindelse med markering til festivaler, koncerter osv., da de er nemme at monterer og afmonterer på bløde underlag som græs og grus. Det er relativt nemt at monterer markeringssøm på faste underlag som beton og asfalt, men det giver lidt andre udfordringer hvis de skal demonteres igen. Det skal dog siges at det ikke er umuligt og godt kan lade sig gøre.

Hos BY BANG producerer vi vejmarkering til alle formål. Vejsøm og markeringssøm produceres i flere forskellige størrelser og kan som nævnt bruges på næste alle typer af underlag. De kan fås i corten stål eller i rustfrit stål, således at de får en lang holdbarhed og holder sig pæne i mange år. De kan produceres både med og uden refleks så de bedre kan ses når mørket bryder frem.

Vi har leveret vejmarkering i form af markeringssøm til mange tilfredse kunder. Du er mere end velkommen til at kontakte os og vi kan tage en uforpligtende snak omkring ønsker og behov. Vi glæder os til at høre fra dig.