Cykelskur eller cykeloverdækning

Cykelskure eller cykeloverdækning er med til at skabe gode parkeringsforhold til cyklisten. Med en overdækket cykelparkering er der mulighed for at parkere cyklen i ly og læ for vind og vejr. I og med at danskerne bruger flere penge på cykler, vil man også gerne passe på sin cykel. Hertil er By Bangs cykelskure den oplagte løsning.

Med et cykelskur i stål og træ er cyklen godt beskyttet imod udefrakommende gener. Vores cykelskure bliver fremstillet i kraftigt varmgalvaniseret stål og beklædes med forskellige typer hårdttræ. De er opbyggede af moduler, men kan tilpasses efter behov. Den kan eksempelvis tilpasses til at rumme cykelstativer, affaldscontainere, rygeskur mm.

By Bangs cykeloverdækninger fås også som åbne overdækninger til cykler. Vores Casa 11 er et halvtag med cykelstativ, hvor der også er mulighed for cykelparkering fra begge sider.

Se en lille video af cykeloverdækning her

Montage af cykeloverdækning

Overdækninger fra By Bang er lette at samle og montere. Se samlingsvejledning her.

Til montage af eks. Casa 11 enkeltsidet, laves et punkt fundament i tørbeton på ca. H:800 x L:800 x B:500mm. Herefter boltes overdækningen fast til fundamentet. Ved dobbeltsidet overdækning er længden ca. 1500mm.

Grønne sedumtage

Foruden vores almindelige ståltrapez tag, tilbyder vi også grønne sedumtag på vores cykelkure. Sedum på taget er et smukt og miljøvenligt alternativ. Det bringer liv i en ellers grå og kedelig bymidte. Foruden sin smukke udseende kan sedum optage halvdelen af al regnvand. Dermed overbelastes kloakken ikke.

Grønt tag på cykelskur

Fremstilling

Hos By Bang har vi stor erfaring i fremstilling af cykeloverdækning i stål og træ. Vores overdækninger er til at finde rundt omkring i hele landet.

Med udgangspunkt i dansk solidt håndværk og god kvalitet tilbyder vi cykelparkering i form af cykelstativer og cykeloverdækning.

By Bang arbejder projektorienteret, og vi kan fremstille overdækninger i samarbejde med dig og efter dit behov. Hos os er design og produktion under ét og samme tag. Derfor er der ikke langt fra tanke til handling.

Du er mere end velkommen til at kontakte os, så vi kan få en uforpligtende snak omkring behovet for cykelparkering.