Overdækning til cykler

I og med at der er flere cykler i bybilledet, er der i højere grad behov for cykeloverdækning. Cyklisterne skal have et sted at parkere deres cykler, og gerne et sted hvor der samtidigt er beskyttelse for vind og vejr.

Hos By Bang fremstiller vi solide og vedligeholdelsesfrie cykeloverdækninger i galvaniseret stål, hvilket er et vedligeholdelsesfrit materiale. Når den først er opsat, skal man derfor ikke tænke fremadrettet i forhold til vedligeholdelse. Flere vælger derfor denne type overdækning.

Så er dit behov et andet end vores standard moduler, så er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi produktudvikler løbende i fællesskab med vores kunder og har fremstillet flere overdækninger end fremviste.

Se en lille video af cykeloverdækning her

Produktion

Hos By Bang har vi eget værksted og produktion. Med udgangspunkt i dansk solidt håndværk og god kvalitet tilbyder vi cykelparkering i form af cykelstativer og cykeloverdækning.

By Bang arbejder projektorienteret, og vi kan producere produkter i samarbejde med dig og efter dit behov. Hos os er design og produktion under ét og samme tag. Derfor er der ikke langt fra tanke til handling.

Du er mere end velkommen til at kontakte os, så vi kan få en uforpligtende snak omkring behovet for cykelparkering.