Spærrebomme til afspærring af områder


Spærrebomme er perfekte til områder hvor man vil regulere trafikken, men hvor der stadig skal være mulighed for at, cyklister og gående skal kunne passere. De gør det muligt enten at lukke helt eller åbne for kørsel af biler og andre køretøjer. Man benytter dem ofte ved campingpladser, stier, parkeringspladser, indkørsler mm. De kan bruges på alle områder hvor det findes nødvendigt at kunne regulere trafikken.

En bom kan have flere navne såsom skydebom, stibom, svingbom eller spærrebom. Betegnelsen kan svinge alt efter hvilket formål bommen har. En stibom er oftest en bom med en kort bredde, monteret på stier hvor man ønsker at forhindre adgang for køretøjer eller for at få cyklister til at sænke farten. En skydebom er oftest en større model som kan forhindre biler adgang til større pladser. En bom kan enten bevæge sig op eller til siderne, alt afhængig hvilken model man ønsker.


Se en lille video af spærrebomme her

Specialfremstilling


Hos BY BANG fremstiller vi bomme efter den enkelte kundes mål og ønsker. Du er derfor mere end velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak vedrørende dit behov.
Tøv ikke med at kontakte os på e-mail eller på tlf.: 86 41 21 44, for en konkret løsning til dit projekt.