Spærrebomme til afspærring og regulering af trafik

Spærrebomme er perfekte til regulering af trafik, men hvor der stadig skal være mulighed for at, cyklister og gående skal kunne passere. De gør det muligt enten at lukke helt eller åbne for kørsel af biler og andre køretøjer. Man benytter dem ofte som bomme ved indkørsler, virksomheds lagre, campingpladser, stier mm. Spærrebomme kan bruges på alle områder hvor det findes nødvendigt at kunne regulere trafikken.

Spærrebomme leveres i flere typer såsom stibom, svingbom eller hævebom. Betegnelsen kan svinge alt efter hvilket formål bommen er beregnet til. En stibom er en bom med en kort længde, der produceres som enkelt eller dobbeltsidet til stier hvor man ønsker at forhindre adgang for køretøjer eller for at få cyklister til at sænke farten. En svingbom er oftest en større og kraftigere vejbom, som spærrer for adgang af køretøjer. Med en svingbar vejbom kan man regulere trafik efter behov. En hævebom er en speciel adgangsbarrier, der hæves manuelt eller automatisk og bruges til at sikre adgangen til f.eks. parkering, indkørsler eller andre områder med begrænset adgang.

Spærrebomme kan enten bevæge sig op eller til siderne, alt afhængig hvilken model man ønsker. De fås med trekantlås og hærværkssikret hængelås. Spærrebommen fastlåses i bommen, eller på de medfølgende anslag.

Bomme i galvaniseret stål

By Bang fokuserer altid på kvaliteten af sine produkter. Derfor er vores spærrebomme produceret af kraftigt stål, galvaniseret og har en lang levetid. Vores bomme kan laves med reflekser, der gør dem synlige i de mørkere timer af dagen og om natten.

Specialfremstilling

Hos By Bang fremstiller vi spærrebomme efter den enkelte kundes mål og ønsker. Du er derfor mere end velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak vedrørende dit behov. Vi kan f.eks. ændre vores eksisterende modeller efter din mål eller komme med en alternativ og helt ny løsninger til trafik begrænsning i dit projekt.

Ønsker du pris på svingbom eller få en konkret løsning til dit projekt, tøv ikke med at kontakte os på e-mail eller på tlf.: 86 41 21 44.