Spærrebomme til afspærring og regulering af trafik

Spærrebomme kan have flere navne såsom stibom, svingbom eller hævebom. Betegnelsen kan svinge alt efter hvilket formål bommen er beregnet til. En stibom er oftest en bom med en kort længde, monteret på stier hvor man ønsker at forhindre adgang for køretøjer eller for at få cyklister til at sænke farten. En svingbom er oftest en større og kraftigere model, som spærrer for adgang af køretøjer.

Spærrebomme kan enten bevæge sig op eller til siderne, alt afhængig hvilken model man ønsker. De fås med trekantlås og hærværkssikret hængelås. Spærrebommen fastlåses i bommen, eller på de medfølgende anslag.

Disse spærrebomme er perfekte til regulering af trafik, men hvor der stadig skal være mulighed for at, cyklister og gående skal kunne passere. De gør det muligt enten at lukke helt eller åbne for kørsel af biler og andre køretøjer. Man benytter dem ofte ved indkørsler, virksomheds lagre, campingpladser, stier mm. Spærrebomme kan bruges på alle områder hvor det findes nødvendigt at kunne regulere trafikken.

Specialfremstilling


Hos BY BANG fremstiller vi spærrebomme efter den enkelte kundes mål og ønsker. Du er derfor mere end velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak vedrørende dit behov.

Tøv ikke med at kontakte os på e-mail eller på tlf.: 86 41 21 44, for en konkret løsning til dit projekt.