en række stålbøjler i galvaniseret stål
to stålbøjler på stien
en række stålbøjler som står langs gaden
et trafikværn i galvaniseret stål

STÅLBØJLER

Stålbøjler til trafikafskærmning

Stålbøjler er enkle og billige elementer i byrumsdesign. Deres design gør dem også multifunktionelle. Du kan placere dem langs gade for at beskytte fodgængere mod ulykker og trafik. Stålbøjler kan også bruges som spærrebomme. Placer dem på stier og veje, hvor du ikke ønsker at tillade trafik. Når to stålbæjler placeres en efter anden på en sti, kan de også sænke cyklisternes hastighed, når det er nødvendigt af hensyn til trafiksikkerheden.

Cykelpullerter i galvaniseret stålrør

Endelig kan stålbøjler bruges som en simpel løsning til cykelparkering. De er kompakte cykelstativer med mulighed for parkering af 2 cykler: 1 fra hver side. Stålbøjler til cykelparkering kan placeres i rækker for en bedre organisering af cykelparkeringsplads.

Hvis du planlægger en cykelparkering et sted, hvor du forventer, at folk kommer med en ladcykel eller Christiania-cykler, for eksempel i en park, et indkøbscenter eller en børnehave, er stålbøjler den bedste løsning for dig. Det er meget nemmere at lænke en ladcykel til et stålrør, som stålbøjler er lavet af, end at låse cyklens baghjul til et almindeligt cykelstativ.

Stålbøjlerne fås i et bredt udvalg af former og farver. Bøjlerne fås som galvaniseret, i malet udførsel eller i rustfrit stål. Derudover fås de med eller uden “knæ”.

  • Stålrør: Ø48-Ø60 x 2,5mm
  • Højde: 650-1400mm
  • Længde: 300-2500mm
  • Til nedstøb

Ønskes pris på disse?

Søger du efter priser, så er du mere end velkommen til at kontakte os på e-mail eller telefon: 86 41 21 44 og få yderligere oplysninger.

 

 

LEDER DU EFTER INVENTAR TIL DIT BYRUMSPROJEKT?

Vores eksperter har altid en løsning!


By Bang har et bredt udvalg af produkter, hvoraf en stor del er udviklet i samarbejde med Danmarks førende arkitekter. By Bang er en danskejet virksomhed. Vi regner, tegner, producerer - alt under samme tag. Så har vi fleksibilitet til at tilpasse vores produkter til dine individuelle behov.

Vi fremstiller med bæredygtige materialer, bl.a. vedligeholdelsesfrit genbrugsplast og FSC-certificeret træ og kan levere i DGNB-mål.

Ring til os på tlf. +45 86 41 21 44

Skriv en email på info@bybang.dk

Eller udfyld en nem formular nedunder, og vi kontakter dig selv med yderligere oplysninger.


    Downloads