en galvaniseret pullert med bøjler til cykelparkering af mange cykler
en galvaniseret pullert med bøjler til cykelparkering af mange cykler
en galvaniseret pullert med bøjler til cykelparkering af mange cykler
en galvaniseret pullert med bøjler til cykelparkering af mange cykler

PULLERT CYKELSTATIV

En billig og effektiv cykelparkering

By Bangs Pullert cykelstativ anvendes til effektiv cykelparkering på offentlige og private steder. Dette cykelstativ er designet til at imødekomme behovet for at øge antallet af parkeringspladser for cyklister på et begrænset område. Med flere stålbøjler, som er svejset på pullerten, kan dette enkelt cykelstativ rumme op til 6 cykler. Pullerten kan males i forskellige RAL-farver og er udstyret med en refleksbånd i toppen for ekstra synlighed.

Her er nogle flere fordele ved Pullert cykelstativ:

  1. Effektiv cykelparkering: pullerten rumme flere cykler på én gang og giver mulighed for en pladsbesparende og, hermed, økonomisk cykelparkering. Den er perfekt til offentlige og private steder, hvor cykler ofte efterlades, såsom skoler, parker, boligområder og indkøbscentre.
  2. Langtidsholdbart: fremstillet i kraftigt varmgalvaniseret stål, er Pullert cykelstativ holdbart og modstandsdygtigt over for slid og rust.
  3. Fleksibel i design: cykelstativet kan tilpasses til forskellige behov og steder. Det kan males i forskellige RAL-farver for at matche omgivelserne og give et stilfuldt udseende. Antallet af bøjler kan også tilpasses.
  4. Let installation og vedligeholdelse: Pullert cykelstativ er nemt at installere og kræver minimal vedligeholdelse. Det betyder, at det er en økonomisk løsning, der sparer både tid og penge for ejerne.

Kontakt os på e-mail eller telefon på 86 41 21 44 for at få mere information om priser og yderligere oplysninger om vores Pullert cykelstativ samt andre af vores produkter i Vej og Trafik.

LEDER DU EFTER INVENTAR TIL DIT BYRUMSPROJEKT?

Vores eksperter har altid en løsning!


By Bang har et bredt udvalg af produkter, hvoraf en stor del er udviklet i samarbejde med Danmarks førende arkitekter. By Bang er en danskejet virksomhed. Vi regner, tegner, producerer - alt under samme tag. Så har vi fleksibilitet til at tilpasse vores produkter til dine individuelle behov.

Vi fremstiller med bæredygtige materialer, bl.a. vedligeholdelsesfrit genbrugsplast og FSC-certificeret træ og kan levere i DGNB-mål.

Ring til os på tlf. +45 86 41 21 44

Skriv en email på info@bybang.dk

Eller udfyld en nem formular nedunder, og vi kontakter dig selv med yderligere oplysninger om produkten og priseren.


    Downloads