Poseholder
Poseholder
Poseholder med låg ny
Poseholder med låg 1
Poseholder

POSEHOLDER

Nem, prisvenligt og funktionel affaldsløsning til events

Alternativ og prisvenlig poseholder, der med fordel kan bruges som en nem og funktionel løsning til affald fx. når der er arrangementer i byen, til koncerter, som kommunal affalds­beholder osv.

Poseholderen er en nem måde, at holde affaldet på plads, og posen af- og på monteres ganske let vha. det smarte elastik system. Den kan fremstilles med låg, så du undgår mulige ubehagelige lugte.

Affaldsstativet består af en pullert på et rundt underlag og en poseholder. Begge dele fremstilles i kraftigt varmgalvaniseret stål. Poseholderen fremstilles i størrelsen, der tilpasser poser på ca. 100-110L.

LEDER DU EFTER INVENTAR TIL DIT BYRUMSPROJEKT?

Vores eksperter har altid en løsning!


By Bang har et bredt udvalg af produkter, hvoraf en stor del er udviklet i samarbejde med Danmarks førende arkitekter. By Bang er en danskejet virksomhed. Vi regner, tegner, producerer - alt under samme tag. Så har vi fleksibilitet til at tilpasse vores produkter til dine individuelle behov.

Vi fremstiller med bæredygtige materialer, bl.a. vedligeholdelsesfrit genbrugsplast og FSC-certificeret træ og kan levere i DGNB-mål.

Ring til os på tlf. +45 86 41 21 44

Skriv en email på info@bybang.dk

Eller udfyld en nem formular nedunder, og vi kontakter dig selv med yderligere oplysninger om produkten og priseren.


    Downloads