CASA 11
Cykelskur
Cykeloverdækning
Cykeloverdækning
SEDURA XXL overdækning
DOMINO
I Danmark er vi internationalt kendt for vores cykelkultur, vores fine cykelstier og vores cykelparkeringer fordelt rundt i byrummet. I og med at fokus i højere gad bliver på miljøet, bliver det mere og mere almindeligt at tage cyklen på job i stedet for bilen. Det giver nogle udfordringer i form af behov for cykelparkering.


Uanset om man har medarbejdere der cykler til og fra job eller man er en offentlig instans, er det vigtigt at man kan tilbyde parkering. Hos By Bang producerer vi cykelstativer i forskellige størrelser og former.

Cykeloverdækninger


I og med at der er flere cykler i bybilledet, er der i højere grad behov for cykeloverdækning. Cyklisterne skal have et sted at parkere deres cykler, og gerne et sted hvor der samtidigt er beskyttelse for vind og vejr. Hos By Bang finder du solide og vedligeholdelsesfrie cykeloverdækninger i galvaniseret stål - fra top til bund.


Vi producerer cykelstativer med overdækning af stål, hvilket er et vedligeholdelsesfrit materiale. Når den først er opsat, skal man derfor ikke tænke fremadrettet i forhold til vedligeholdelse. Flere vælger derfor denne type overdækning.
Vi fremstiller cykeloverdækninger efter kundens ønsker og behov. Hos os er der ikke langt fra tanke til handling - vi designer og fremstiller under samme tag. Så er dit behov et andet end vores standard-moduller, så er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi produktudvikler løbende i fællesskab med vores kunder og har fremstillet flere overdækninger end fremviste.

Se en lille video af cykeloverdækning her

Produktion


Hos By Bang har vi eget værksted og produktion. Med udgangspunkt i dansk solidt håndværk og god kvalitet tilbyder vi cykelparkering i form af cykelstativer, cykeloverdækninger og pullerter med cykelparkering. Vi arbejder projektorienteret og med skræddersyede løsninger, hvori cyklisme kan indgå i den samlede løsning.

By Bang arbejder projektorienteret, og vi kan producere produkter i samarbejde med dig og efter dit behov. Hos os er design og produktion under ét og samme tag. Vi kan levere en rød tråd i dit anlæg - alt fra affaldsbeholdere, møbler, cyklisme, sikkerhedsmarkeringer og cykeloverdækninger.


Du er mere end velkommen til at kontakte os, så vi kan få en uforpligtende snak omkring behovet for cykelparkering.