DOBBELT CYKELSTATIV

Cykelparkering i 2 etager

Dobbelt cykelstativ er et moderne smart system af dobbelt cykelparkering. Dette cykelstativ tillader nemlig parkering i to etager, sparer plads og giver parkeringsmuligheder til dobbelt så mange cykler. Det dobbelte cykelparkeringssystem er meget brugervenligt, der leder cyklisten gennem rækkerne af kompakte og lige parkerede cykler.

Dette dobbelte cykelstativ fås som 3 modeller: 4R START, 5R COMPACT og 5R+TOP. De tre cykelstativer bygger på det samme system og varierer i udstyrselementer, som f.eks. gasfjeder/løftehjælp, maks. dækbredde i mm eller forhjulsholder. Se specifikationer for de enkelte modeller i databladet. På trods af forskelle i deres design er alle modeller produceret i kraftigt stål, galvaniseret, og med brug af plast til håndtag.

Alle 3 modeller er modulopbyggede, hvilket betyder, at de kan udbygges efter ønske. Det kan passere mindre og større områder, dvs. kældre, gårde og områderne omkring institutioner og stationer. Modulopbygget dobbelt cykelstativ kan give parkering til det antal cyklusser, der er behov for i dit projekt.

Stativet er konstrueret således, at højden på parkeringspladserne er forskudt, for at undgå kontakt imellem cyklerne. Standard afstand imellem cyklerne er 400 mm. Stativet indeholder en tilt-begrænser, således at cyklisten har fuld kontrol over cyklen ved nedbringning af cykel.

Minimal indsats

Den dobbelte cykelparkering kræver minimal indsats ved parkering i øverste etage. Stativerne udstyres med teleskop-greb, som hjælper cyklisten med at hæve cyklen uden besvær. De integrerede gasfjedre i 5R+top modellen sørger for, at man ikke skal bruge mange kræfter til hævning af indstillingsskinnen. Ofte er det sågar nok med to fingre, for at hæve den sænkede skinne med den parkerede cykel, i den vandrette parkeringsposition. Cyklen skal blot løftes 35 cm op på skinnen, hvorefter cykelparkeringen ubesværet, hjælper cyklisten med at parkere sin cykel.