DOBBELT CYKELSTATIV

Cykelparkering i 2 etager

Med denne smarte dobbelt cykelparkering kan der parkeres dobbelt så mange cykler, som ved almindelige cykelstativer. Dette cykelstativ tillader nemlig parkering i to etager! Derved er der plads til at parkere dobbelt så mange cykler på samme areal.

Dette dobbelte cykelstativ fås som 3 modeller: 4R START, 5R COMPACT og 5R+TOP. Se specifikationer for de enkelte modeller i databladet.

Stativet er konstrueret således, at højden på parkeringspladserne er forskudt, for at undgå kontakt imellem cyklerne. Standard afstand imellem cyklerne er 400mm. Stativet indeholder en tilt-begrænser, således at cyklisten har fuld kontrol over cyklen ved nedbringning af cykel.

Minimal indsats

Den dobbelte cykelparkering kræver minimal indsats ved parkering i øverste etage. Stativerne udstyres med teleskop-greb, som hjælper cyklisten med at hæve cyklen uden besvær. De integrerede gasfjedre i 5R+top modellen sørger for, at man ikke skal bruge mange kræfter til hævning af indstillingsskinnen. Ofte er det sågar nok med to fingre, for at hæve den sænkede skinne med den parkerede cykel, i den vandrette parkeringsposition. Cyklen skal blot løftes 35 cm op på skinnen, hvorefter cykelparkeringen ubesværet, hjælper cyklisten med at parkere sin cykel.

Den dobbelte cykelparkering er modulopbygget, hvilket vil sige at den kan forlænges efter ønske.