en stort dobbelt cykelparkering med cykelstativer i to etager
en stort dobbelt cykelparkering under overdækning med cykelstativer i to etager
en simpel cykeloverdækning med dobblelt cykeloverdækning til etage cykelparkering
en simpel cykeloverdækning med dobblelt cykeloverdækning til etage cykelparkering
CROSS-dobbelt-cykelparkering-1-aspect-ratio-1362-689
CROSS-dobbelt-cykelparkering-4-aspect-ratio-1362-689

DOBBELT CYKELSTATIV

Cykelparkering i 2 etager

Dobbelt cykelstativ er et moderne smart system af dobbelt cykelparkering. Dette cykelstativ tillader nemlig parkering i to etager, sparer plads og giver parkeringsmuligheder til dobbelt så mange cykler. Det dobbelte cykelparkeringssystem er meget brugervenligt, der leder cyklisten gennem rækkerne af kompakte og lige parkerede cykler.

Hos By Bang leverer vi to serier af moderne og praktiske dobbelte cykelstativer: ORI og CROSS.

ORI dobbelt cykelstativ

Dette dobbelte cykelstativ fås som 3 modeller: 4R START, 5R COMPACT og 5R+TOP. De tre cykelstativer bygger på det samme system og varierer i udstyrselementer, som f.eks. gasfjeder/løftehjælp, maks. dækbredde i mm eller forhjulsholder. Se specifikationer for de enkelte modeller i databladet. På trods af forskelle i deres design er alle modeller produceret i kraftigt stål, galvaniseret, og med brug af plast til håndtag.

Alle 3 modeller er modulopbyggede, hvilket betyder, at de kan udbygges efter ønske. Det kan passere mindre og større områder, dvs. kældre, gårde og områderne omkring institutioner og stationer. Modulopbygget dobbelt cykelstativ kan give parkering til det antal cyklusser, der er behov for i dit projekt.

Stativet er konstrueret således, at højden på parkeringspladserne er forskudt, for at undgå kontakt imellem cyklerne. Standard afstand imellem cyklerne er 400 mm. Stativet indeholder en tilt-begrænser, således at cyklisten har fuld kontrol over cyklen ved nedbringning af cykel.

CROSS dobbelt cykelstativ

CROSS er et simpelt stativ i to niveauer, der er en perfekt løsning til cykelrum, der kæmper med et lille brugbart område. CROSS ligner ORI i sin konstruktion, enkelhed og brugervenlighed.

Cykelstativets design giver mulighed for optimal udnyttelse af rummets størrelse ved at bruge to parkeringsniveauer. Dens normale modulstørrelse tillader parkering af 12 cykler, med 6 i hver række. Vi kan dog altid tilpasse antallet af parkeringspladser pr. modul efter din henvendelse.

Cykelstativets elementer er lavet til at bevæge sig jævnt for at gøre parkering af ens cykel til en nem og stressfri proces.

Minimal indsats

Den dobbelte cykelparkering med ORI og CROSS kræver minimal indsats ved parkering i øverste etage. Stativerne udstyres med teleskop-greb, som hjælper cyklisten med at hæve cyklen uden besvær. De integrerede gasfjedre i ORIs 5R+top modellen sørger for, at man ikke skal bruge mange kræfter til hævning af indstillingsskinnen. Ofte er det sågar nok med to fingre, for at hæve den sænkede skinne med den parkerede cykel, i den vandrette parkeringsposition. Cyklen skal blot løftes 35 cm op på skinnen, hvorefter cykelparkeringen ubesværet, hjælper cyklisten med at parkere sin cykel.

 

LEDER DU EFTER INVENTAR TIL DIT BYRUMSPROJEKT?

Vores eksperter har altid en løsning!


By Bang har et bredt udvalg af produkter, hvoraf en stor del er udviklet i samarbejde med Danmarks førende arkitekter. By Bang er en danskejet virksomhed. Vi regner, tegner, producerer - alt under samme tag. Så har vi fleksibilitet til at tilpasse vores produkter til dine individuelle behov.

Vi fremstiller med bæredygtige materialer, bl.a. vedligeholdelsesfrit genbrugsplast og FSC-certificeret træ og kan levere i DGNB-mål.

Ring til os på tlf. +45 86 41 21 44

Skriv en email på info@bybang.dk

Eller udfyld en nem formular nedunder, og vi kontakter dig selv med yderligere oplysninger om produkten og priseren.


    Downloads