Corten-pullert-6-aspect-ratio-1362-689
Corten-pullert-2-aspect-ratio-1362-689
Corten-pullert-1-aspect-ratio-1362-689

CORTEN AFTAGELIG PULLERT

Skab trafiksikkerhed med By Bangs corten aftagelige pullerter

Cortenstål pullerter kombinerer det rustikke og smukke udseende af cortenstål med den praktiske fordel ved aftagelighed, hvilket giver dig fuld kontrol over din udendørs plads.

By Bangs corten aftagelige pullerter er designet med omhyggelig opmærksomhed på æstetik og holdbarhed. Den runde pullert fremstilles af S235 stålrør med påsvejst corten topplade, får det karakteristiske rustne look over tid, og leveres i Ø108 og Ø193mm.

Vedligeholdelsesfri trafikpullert med trekantlås

Vores vedligeholdelsesfri aftagelige corten trafikpullert er det foretrukne valg for dem, der søger en problemfri løsning. Pullerten fastgøres med et indstøbt beslag og kan afmonteres fra beslaget ved hjælp af en trekantet nøgle, så den er nem at fjerne, når du vil genåbne kørslen.

Muligheden for refleksbånd i rød, hvid eller gul tilføjer ikke kun en ekstra sikkerhedsdimension, men også en visuel appel i de mørke tider af døgnet.

LEDER DU EFTER INVENTAR TIL DIT BYRUMSPROJEKT?

Vores eksperter har altid en løsning!


By Bang har et bredt udvalg af produkter, hvoraf en stor del er udviklet i samarbejde med Danmarks førende arkitekter. By Bang er en danskejet virksomhed. Vi regner, tegner, producerer - alt under samme tag. Så har vi fleksibilitet til at tilpasse vores produkter til dine individuelle behov.

Vi fremstiller med bæredygtige materialer, bl.a. vedligeholdelsesfrit genbrugsplast og FSC-certificeret træ og kan levere i DGNB-mål.

Ring til os på tlf. +45 86 41 21 44

Skriv en email på info@bybang.dk

Eller udfyld en nem formular nedunder, og vi kontakter dig selv med yderligere oplysninger om produkten og priseren.


    Downloads