elegante cykelstander i malet udførsel med plads til en cykel til by og park
B-Steler-corten-1-aspect-ratio-1362-689
B-Steler - cykellæn i galvaniseret stål og malet udførsel
B-Steler - cykellæn i galvaniseret stål og malet udførsel

B-STELER

Simpel og elegant cykelstander i malet eller corten udførsel

B-STELER er elegante cykelstander til by og park. Med disse enkle cykelstativer er det muligt at parkere cyklen fra begge sider. Den kompakte form af B-STELE gør det muligt at tilbyde cykelparkering til alle besøgende eller borgere uden at tage så meget plads. Vores cykelstander pynter uanset, hvor de skal placeres.

De kan enten boltes til terrænet, eller nedstøbes. De fås både som galvaniseret, corten eller som malet i alle RAL farver, samt med mulighed for rustfrit stål, som giver B-STELER sit unikke præg. Selv cykler med tykke tæk kan benytte denne cykelstander, da indgangshullet er på 60 mm.

LEDER DU EFTER INVENTAR TIL DIT BYRUMSPROJEKT?

Vores eksperter har altid en løsning!


By Bang har et bredt udvalg af produkter, hvoraf en stor del er udviklet i samarbejde med Danmarks førende arkitekter. By Bang er en danskejet virksomhed. Vi regner, tegner, producerer - alt under samme tag. Så har vi fleksibilitet til at tilpasse vores produkter til dine individuelle behov.

Vi fremstiller med bæredygtige materialer, bl.a. vedligeholdelsesfrit genbrugsplast og FSC-certificeret træ og kan levere i DGNB-mål.

Ring til os på tlf. +45 86 41 21 44

Skriv en email på info@bybang.dk

Eller udfyld en nem formular nedunder, og vi kontakter dig selv med yderligere oplysninger om produkten og priseren.


    Downloads